Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 200915 03 1984 yılında Almanya'nın Mainz kasabasında üç çocuklu bir ailenin 3 çocuğu olarak dünyaya geldi Ailesi çocuklarının müziğe olan ilgisini keşfetmiştir ve üç kardeş Wiesbaden şehrinde org ve nota dersleri almaya başlar Ağabeyleri serfitikalırı alır fakat Ercan alamamıştır![]() Ağabeyleri sertifikalarını aldıktan sonra okuldan ayrılır ve yanlarında Ercan'da onlarla beraber okuldan ayrılır Ercan DEMİREL eksikliklerini ağabeylerinden tamamlamaya çalışır![]() 1992-1996 yılları arasında org dışında gitar ve saz derslerinide alarak kendini geliştirmek ister ![]() 1997 yılında ilk sahne deneyimini yaşar ve artık GRUP DEMİREL KARDEŞLER'in oluşmasında katkıda bulunur ![]() 1999-2001 yılları arasında okulunuda ihmal etmeyerek arada bir gitar ve saz kurslarına katılır ![]() 2006 yılında mesleği gereği müziğe yeterli zamanı ayıramayan Ercan,okuluyla beraber kendi ev stüdyosunda bestelerini yapar ![]() 2007 yılında lise yıllarını üniversiteyle birleştiren Ercan, 06 06 2007 yılında Franfurt Havana Club'ta düzenlenen şarkı yarışmasına katılır ve 1 'lik ödülüne layık görülür![]() Şuanda hayranlıkla dinlediğimiz tüm şarkıların her kelimesi Ercan DEMİREL'in kendi besteleri olup,ayrıca diğer sanatçıların ARANJÖR'lüğünüde yapmaktadır ![]() En büyük isteği POP AKADEMİ MANNHEİM'de okumak ve buna paralel bir albüm yaparak hayranlarına en kısa sürede kavuşmak olan Ercan Demirel ilk albünü çıkarmış bulunmakta ![]() !!1 Elveda Deme Bana2 Derbeder3 Ayrılmamki Severken4 Sensiz Yaşanmıyor5 Haketmedim Asla6 Kara Kara7 Seviyorum Anla8 Durma Git9 Zor Geliyor10 Yıprandım11 Hesap12 Ayvayı Yedin
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ercan Demirel - Elveda Deme Bana 2009elerine salık çok güzel ya |
|