![]() |
Nerdesiniz Ey Sümeyye'nin Oğulları? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nerdesiniz Ey Sümeyye'nin Oğulları?Nerdesiniz ey Sümeyye'nin oğulları? Neredesiniz ey Sümeyyenin oğuları?[/color]? Nerelere kayboldunuz? Nazar mı değdi sizlere? Hangi delikte ALLAHın vaadini bekliyorsunuz? Çıksanıza ortaya! Korkmayın! ![]() ![]() İman edin! ![]() ![]() ![]() Çıkın ortaya artık! Çıkın! ![]() ![]() İman tazeleyin ve Sümeyyenin oğullarına yaraşır bir biçimde zulme karşı durun! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ALLAHa inanıyorsanız, siz üstünsünüzdür ![]() Korkaklık ederek zalimleri üstün hale getirmeyin! Size sesleniyorum anne ve babalar! ![]() ![]() Okulun önünde kızlarını döverek başlarını açtıran anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Kızlarını eve hapsedip, günde üç öğün dayak atan anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Kızların namusuna tabelleş olan cebi dolu kodamanlar ![]() ![]() ![]() Ben sana yardım ederim diyerek, sahte bir nikah ile kız çocukların namusuna tebelleş olan ve üç gün sonra da kapı dışarı eden dini bütün(!) adamlar ![]() ![]() ![]() Kızlarının davasına sahip çıkmayan anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Söyler misiniz, siz kimsiniz? Sizler kimin oğulları ve kızlarısınız? Sümeyyenin mi, yoksa Ebu Cehilin mi? Yoooo! ![]() ![]() Çünkü o sütü bozuk kız ve oğlanlar doğurmadı ![]() Asla! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sümeyyenin kızlarına zulmedenler! ![]() ![]() Sizler, olsa olsa Ebu Cehilin çocukları olabilirsiniz ![]() Yanılıyor muyum acaba? ![]() ![]() Hadi, hayır bizler Ebu Cehilin oğulları ve kızları değiliz deyin! Diyemezsiniz ![]() ![]() ![]() Aslınızı inkar edemezsiniz ![]() ![]() ![]() Ebu Cehilin izinde olmaktan vazgeçemezsiniz ![]() ![]() ![]() Ey Sümeyyenin elleri öpülesi kızları! ![]() ![]() Sizlere de yalvarıyorum! Siz de sahip olduğunuz iffet, namus ve şerefinize halel getirmeyin! Eğer kendinize sahip çıkmazsanız, bu Sümeyye annenin davasına ihanet olur ![]() Huzur-u İlâhide sizlerden şikayetçi OLUR ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|