![]() |
Ya Vedud..Aşkına Dilenciyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Vedud..Aşkına DilenciyimYa Vedud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Allah'ım ![]() ![]() Yalnızca Senden isterim Senin her şeyi kaplayan rahmetinden ![]() Kendisiyle her şeyi kahrettiğin kuvvetinden ![]() Önünde her şeyin boyun eğdiği, Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden ![]() Her şeyi kaplayan azametinden ![]() Her şeyin üstünde olan saltanatından ![]() Her şey yok olduktan sonra da baki kalan vechinden Ey Nur, Ey Guddus, Ey ilklerin ilki ve Ey sonların sonu ![]() ![]() Allah'ım zikrinle Sana yaklaşırım ve kendin hürmetine Senden şefaat diliyorum ![]() ![]() Allah'ım, Senin saltanatın uludur, makamın yücedir, tedbirin gizlidir ![]() ![]() ![]() Fermanın aşikardır, kahrın galiptir ve kudretin yaptırıcıdır ![]() ![]() Senin hükümranlığından kaçmak imkansızdır ![]() Sen Rahman ve Rahimsin Allahım ![]() ![]() Allahım, Her günahı bağışlayan ve her hatanın üstünü örtensin ![]() ![]() Ey Rabbim, Ey benim Yaratıcım, Ey çaresiz durumlarımı bilip,gözeten Allahım ![]() ![]() Sen benim fakirliğimden ve güçlüklerimden haberdarsın ![]() ![]() Ey Rabbim,hakkın ve kutsiyetin adına Senden diliyorum ![]() ![]() Sıfatının ve isminin büyüklüğü adına, Gece ve gündüz Seni anmama yardım et ![]() ![]() Ey Rabbim, yüzümü Sana çevirdim ![]() ![]() Ellerimi Sana açtım ![]() ![]() Duamı kabul etmen, Ve beni dileklerime ulaştırman için yalvarıyorum ![]() ![]() Ey çabucak razı olan Allahım, Duadan başka yardımcım yoktur, Affet beni ![]() ![]() Çünkü Sen her dilediğini yapabilirsin ![]() ![]() Ey ismi her derde deva olan Allahım, Ey ismi hastaya şifa olan Allahım, Yalnız Sana kul olmak benim için yeterlidir ![]() ![]() Silahı ağlamak ve sermayesi ümid olanlara rahmet et ![]() ![]() Ey nimetleri tamamlayan, Ey zahmetleri defeden, Fazlını ve keremini benden esirgeme ![]() ![]() Kullarına ihsanın ve iyiliğin ne güzel bir lütuftur ![]() ![]() Ey isimleri mukaddes olan Rabbim, Esma-ül Hüsnân hürmetine beni bağışla ![]() ![]() ![]() Beni bağışla ![]() ![]() Bizi bağışla ![]() ![]() (amin) |
![]() |
![]() |
|