![]() |
Beni Sensiz Birakma.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Sensiz Birakma....Sensiz Bırakma Rabbim! Ey herkes unuttuğunda bizi anan Rabbimiz; yüzümüzü, elimizi, bakışımızı, dokunuşumuzu veren Rabbimiz, bizi seni unutanların arasından çıkar al ![]() Bizi bizsiz bıraksanda sensiz bırakma ![]() Allahım lütfetki gittiğimiz heryere huzur götürelim ![]() Bölücü değil, birleştirici olalım ![]() Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık, üzüntü olan yere sevinç götürmeyi bize lütfet Ya Rabbi ![]() Allahım gönlümüzde olanları, hakkımızda hayır eyle, hakkımızda hayır olanlara gönlümüz razı eyle, mübarek kandilini kurtuluşumuz eyle ![]() Amin ![]() Allahım mübarek günlerin hürmetine, Hak olarak indirdiğin Kuranı Kerime olan isteğimizi artır ![]() Onun tilavetini gözlerimize nur, içimize şifa kıl ![]() Allahım kuranı kerimle dilimize hayır söz, yüzümüze güzellik, vücudumuza kuvvet ver ![]() Allahım terazimizi dengele, yolumuzu doğrult, önümüzü aydınlat ![]() Amin ![]() ![]() ![]() Bizleri yoktan vareden Yüce Rabbimiz buyuruyorki; yokmu bağışlanma dileyen bağışlayayım, yokmu rızık isteyen rızıklandırayım, yokmu şifa isteyen şifa vereyim ![]() ![]() ![]() Rabbim beni bağışla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|