![]() |
Karın Seni Aldatıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Karın Seni Aldatıyorkarin seni aldatıyor -o kendini aldatıyor ![]() ![]() +karin seni aldatıyor -iyi de ben evli değilim ki?! +pardon yanlış oldu, ama bak malum oldu demek evlenirsen dikkat et! -oldu ![]() ![]() ![]() +karin seni aldatiyor,bi dost ![]() ![]() -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +karin seni aldatiyor! -adresi alayim ![]() ![]() ![]() +karın sei aldatıyor - nası yani? +o tereyağı diye masaya koyduğu aslında margarin - deme yahu +karın seni aldatıyor, bir dost ![]() ![]() ![]() -umrumda değil ne hali varsa görsün ![]() +mehmet senin kadar ilgisiz, ****** bir adam daha tanımadım! hayvansın ![]() ![]() ![]() -nerimancım aldatacaksan aldat, bana niye anlatıyorsun ki dakka başı anonim insan numarası yaparak ![]() ![]() ![]() +allah belanı versin, bana ne zaman değer vereceksin ühühühüh ![]() ![]() ![]() -ha ne? neyse ![]() ![]() ![]() +karin seni aldatiyor ![]() -sensin lan benim karim +aldattim iste ne komigim dimi memduh ay cok guldum kendime ![]() +karın seni aldatıyor -vardir bir bildiği ![]() ![]() ![]() +karin seni aldatiyor, bir dost -iyi de karım yanımda, +iyi güzel de, senin yerinde brad pitt'i hayal ediyor ![]() +karın seni aldatıyor -boşver, hepimiz zaten hayatın garip girdabında kanat çırpışlarının sonsuza dek süreceğini sanan kelebekler gibi kendimizi aldatmıyormuyuz zaten? +alov! karın seni aldatıyor ![]() ![]() ![]() - yanlış numara güzelim, ben evli değilim ![]() +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor ![]() - nasıl yani? +bana seninle evli olduğunu söyledi yalancı kahpe ![]() ![]() +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|