![]() |
Kader Gecemiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kader GecemizEn güzel tevbeyi kuşanmalıyız “Beni mahşer aydınlığında aleme rüsvay etme Rabbim!” Af deryasına dalmalıyız ![]() “Arındır beni Rabbim, bu günah kirlerinden arındır beni ![]() ![]() ![]() Sonra dayamalıyız dudaklarımızı Rabbin rahmet pınarına ![]() ![]() ![]() “Senin rahmetin sonsuz Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir namaz kılmalıyım, secdede bir gözyaşı dökmeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir köşeye çekilip Kur'an okumalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gidip gelmeliyim mahşer aydınlığına ![]() ![]() ![]() Rasulullah'la buluşmayı denemeliyim “Din Günü”nün savruluşu içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceyi sağmalıyım, sağmalıyım, sağmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir namaz bulmalıyız mirac kıvamında ![]() ![]() ![]() Bir oruç bulmalıyız, günah tortularımı yakacak ![]() ![]() ![]() Bir hac bulmalıyız yeni doğmuş gibi arındıracak ![]() ![]() ![]() Bir zekat bulmalıyız, mal tutkusundan arındıracak ![]() ![]() ![]() Benim Kadir Gecem hangi Ramazan'da gelecek? Senin Kadir Gecen nerelerde kaldı? Ya da bu Ramazan değilse ne zaman? dua larımızı birbirimizden eksik etmeyelim canım arkadaslarım kardeşlerim geceniz mubarek olsun leon |
![]() |
![]() |
|