![]() |
İslam Da Mübarek Geceler Ve Günlerde Cinsel İlişkiye Girme İle İlgili Bir Kaç Detay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslam Da Mübarek Geceler Ve Günlerde Cinsel İlişkiye Girme İle İlgili Bir Kaç Detayİslam da Mübarek Geceler Ve Günlerde Cinsel İlişkiye Girme İle İlgili Bir Kaç Detay Arefeyi bayrama bağlayan gece cinsi münasebet olur mu? Bunda bir günah yoktur ![]() ![]() ![]() Berat gecesi cinsel ilişki Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur ![]() Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak Allah Resulü buyuruyor: "Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin, hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır ![]() Cuma Gecesi Cinsel İlişkide Bulunmak Bazı müçtehid alimler, Cuma gecesi cinsi münasebette bulunulmasının da, Cuma günü yıkanılmasını öğütleyen hadislerin kapsamına girebileceğini, aynı sevaba erdirebileceğini ifade etmişlerdir ![]() Kurban Bayramı gecesi cinsel ilişki Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur ![]() Ramazan Bayramı gecesi cinsel ilişki Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa, ana babasına asi olur ![]() Cinsel İlişkiden Önce Besmele Çekmek Cinsel ilişkiden önce besmele çekmek müstehaptır ![]() "Bismillhi, allahumme cennibna-ş şeytane ma-rezektena" Bu müstehap ve cinsel ilişkinin edeplerindendir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İslam Da Mübarek Geceler Ve Günlerde Cinsel İlişkiye Girme İle İlgili Bir Kaç Detay |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslam Da Mübarek Geceler Ve Günlerde Cinsel İlişkiye Girme İle İlgili Bir Kaç DetayAlıntı: MeSCiDi AksA Nickli Üyeden Alıntı Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak Allah Resulü buyuruyor: "Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin, hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır ![]() Ben anlamadım bunu yıkanmak derken ilişkiden sonraki yıkanmadan mı bahsediyo acaba yoksa hani cuma günleri cumaya giderken boy abdesti alınır ya ondan mı ![]() ![]() ![]() Ayrıten diğerlerin çoğuda hurafe gibi geldi bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|