![]() |
Alçak Gönüllü Olma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alçak Gönüllü OlmaALÇAK GÖNÜLLÜ OLMAALÇAK GÖNÜLLÜ OLMA 7234 - İbnu Abbâs radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Allah Teâla hazretleri buyurdular ki: "Büyüklük benim ridamdır, azamet de benim izarımdır ![]() ![]() 7235 - Ebu Sa'îdi'l-Hudri radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kim Allah Teâla hazretlerinin rızası için bir derece tevazu izhar eder (alçak gönüllü) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir ![]() ![]() 7236 - Hz ![]() ![]() ![]() ALÇAK GÖNÜLLÜ OLMA 7234 - İbnu Abbâs radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Allah Teâla hazretleri buyurdular ki: "Büyüklük benim ridamdır, azamet de benim izarımdır ![]() ![]() 7235 - Ebu Sa'îdi'l-Hudri radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kim Allah Teâla hazretlerinin rızası için bir derece tevazu izhar eder (alçak gönüllü) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir ![]() ![]() 7236 - Hz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|