|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ace, başka, çevirme, dilden, dile, download, program, translator, yapabilen |
![]() |
Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program Download |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program DownloadAce Translator Tanıtım: Ace Translator, internet bağlantısı gerektiren; bir dilden başka bir dile çeviri yapabilen bir programdır ![]() ![]() ![]() Ayrıca diğer dillerden de İngilizce'ye çeviri yapabilir ![]() ![]() Program internet üzerinden çeviri işini gerçekleştirdiği için internet bağlantısına ihtiyaç duyulur ![]() ![]() Programın içine TXT, HTML tarzında dosyaları açıp, bunları çevirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Üst kısma metni yazıp dili seçin (ya da yapıştırın) ![]() ![]() Programı 14 gün ücretsiz kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 5 ![]() Boyut : 871 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Acetools Ace Translator 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program DownloadAce Translator 6 ![]() Boyut : 931 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Acetools Ace Translator 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program DownloadAce Translator 6 ![]() Boyut : 938 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Acetools Ace Translator 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program DownloadAce Translator 6 ![]() Boyut : 952 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Acetools Ace Translator 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program DownloadAce Translator 8 ![]() ![]() Boyut : 2 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Acetools Ace Translator 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ace Translator Bir Dilden Başka Dile Çevirme Yapabilen Program Downloadsadece bi süreliğine |
![]() |
![]() |
|