|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamlısını, bulma, download, kelime, programı, wordweb, ücretsiz |
![]() |
Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı Download |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı DownloadWordWeb 5 ![]() Tanıtım: İstenen kelimenin anlamını, eş anlamlısını, okunuşunu, yakın anlamlı sözcükleri bulabilen ücretsiz ve etkili bir İngilizce-İngilizce sözlük programı ![]() ![]() Kelimenin anlamını internetten arama yaparak da bulabiliyor ![]() ![]() 150 ![]() ![]() ![]() Sürüm : 5 ![]() Boyut : 7 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista Üretici Firma : Antony Lewis WordWeb 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı Downloadçok saol tşk paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı DownloadWordWeb Sürüm : 5 ![]() Boyut : 7 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Antony Lewis WordWeb 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı DownloadWordWeb 6 ![]() Lisans: Ücretsiz Boyut: 18 ![]() Dil: Ingilizce Kısıtlama: Yok Üretici: Antony Lewis İşletim Sistemi: Windows 2000/2003/XP/Vista/7 WordWeb 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Wordweb Ücretsiz Kelime Eş Anlamlısını Bulma Programı DownloadWordWeb 6 ![]() Lisans: Ücretsiz Boyut: 18 ![]() Dil: Ingilizce Kısıtlama: Yok Üretici: Antony Lewis İşletim Sistemi: Windows 2000/2003/XP/Vista/7 WordWeb 6 ![]() |
![]() |
![]() |
|