Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekir, çek, coşkun, erdoğanın, gitdediği, tepkili

Erdoğan'ın 'Çek Git'Dediği Bekir Çoşkun Tepkili!

Eski 08-22-2007   #1
suskun

Erdoğan'ın 'Çek Git'Dediği Bekir Çoşkun Tepkili!

Bekir Coşkun yer arıyor!
21 Ağustos 2007 Salı 14:14
Erdoğan'ın 'çek git' dediği Bekir Coşkun tepkili Yarınki yazısının başlığı da şöyle:

“O benim cumhurbaşkanım olmayacak” dediği için Başbakan’dan şaşırtan bir tepki alan gazeteci Bekir Coşkun, bu tepkiye cevabını tatilini geçirdiği Cunda Adası’ndan verdi

Ntvmsnbc'ye konuşan Bekir Coşkun, “Elinizi vicdanınıza koyun, bir başbakana bu söz yakışıyor mu” dedi

Coşkun’un yarınki yazısının başlığı da şöyle:
Gidecek yerim yok!

Suç varsa mahkemelere gidilir

Bu ülkede eğer kötü bir şey yapılıyorsa buna tepki duymak bir gazetecinin en doğal hakkıdır Ama kendi üslubuna göre öyle, böyle bir şekilde bunu ifade eder Suç varsa mahkemelere gidilir, yargılanır Ha eğer başbakan buna cevap verecekse -elimizi vicdanımıza koyarak söyleyelim- bir başbakanın vereceği cevap mıdır bu!

İran'da mollaların gelişinden önceki hava

Daha çok İran’da mollaların gelişinden önceki havaya benziyor Aydınlara “çek git” denmiş ve bütün İran’daki aydınlar ülkelerinden uzaklaşmak zorunda kalmıştı Bu tür bir benzetmeyi yapmaktan dolayı hem tüylerim diken diken oluyor, hem çok canım sıkılıyor Fakat gazetecinin yazgısıdır, bir şeyi söylemesi gerekiyorsa söylemek zorundadır Söylemiyorsa o yaptığı şey gazetecilik değildir Biz bunu yapmak zorundayız

Emin gazeteden ben Türkiye'den kavuldum

Enteresan bir şey var Emin’le biz aslında birbirimize şakayla karışık takılırdık O Hürriyet’ten kovuldu ben Türkiye’den kovuldum Emin’in önüne geçmiş oldum Şu anda ben öndeyim

Yarım depo benzinle Midilli'ye

Nereye gideceğimi de bilmiyorum Ayvalık’ta Cundada’yım Midilli’ye yakın “Yarım depo mazotla gidilir mi?” diye sordum “Ağbi, gidilir ama dönülmez” dediler Ben de onu istiyorum zaten

Gidecek yer garantilemeden yazı yazmasınlar?

Aman dikkat etsinler Gidecek yer garantilemeden -artık Yunanistan, Bulgaristan, Belçika mı olur- aman ha aman yazı yazmasınlar Çünkü yazı yazmadan önce gidecek yer bulmak lazım Ben o hatayı yaptım Şimdi nereye gitsem diye düşünüyorum

Yarınki yazımın başlığını işte şimdi birlikte çıkarttık Yarınki yazımın başlığı şu olacak: Gidecek yerim yok!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2007   #2
Ergenekon

Proğramı izlerken, o sözü duyunca en az Bekir Coşkun ve eşi Andree kadar içim acıdı Çünkü Andree Fransızdır ama sadece Türk pasaportu taşır Çifte vatandaş değildir Bizde çocukları çifte vatandaşlık kazansın diye doğumunu Amerika'ya gidip yapanlar geldi aklıma Bir Türk'e aşık olup onunla evlenen ve milliyetinden vazgeçen gururla ben Türk'üm diyebilen Andree için daha fazla üzüldüm Sanki " çek git" sözü Bekir Coşkun'a bunu hatırlatmak için söylenmiş gibi geldi bana
Fikir ve görüşlerinin hepsine katılmamakla, tüm yazılarını tasvip etmemekle birlikte kabul edilmesi gereken ve unutulmaması gereken bir önemli konu vardır Bekir Coşkun çok usta bir kalemdir, ülkemizde çevre bilincini, hayvan sevgisini geniş katmanlara yaymada çok büyük emeği geçmiştir " Pako" olayı tüm dünya basınına gündem teşkil etmiştir
Bu ülkenin taşına, toprağına, suyuna, çiçeğine, ağacına, böceğine, kedisine, köpeğine aşık bir insana bu söz sarfedilmemeliydi Eminim ki, bir orman yanarken birileri o yangının mesuliyetini, cam parçasına mı, şurdan esen sert rüzgara mı yükleyelim diye mazaret ararken, Bekir Coşkun yanan ağaçlar, yuvasından olan hayvanlar, orman ile birlikte yanan böcekler kuşlar için çığlık çığlığa ağlıyordu tıpkı benim gibi
Bu memleketten hiç gitmemesi gereken biridir Bekir Coşkun Zaten bugünkü yazısında " gidemem, gidecek başka yerim yok" demiş
Ben de bir çok kimseyi benimsemiyorum ve tanımıyorum Hadi bana da biri çek git desin Asırlardır sahip olduğum, onu korumak için nice gözyaşı nice kan tükettiğim canım vatanımdan beni göndermeye kimin gücü yeter ki Her makama ve mevkiye şöyle böyle sahip olabilirsiniz ama insan olmak gerçekten zormuş be

Haber içi teşekkürler suskun kardeşim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2007   #3
suskun

Yorumun için ben teşekkür ederim:))Söylediklerinizede katılıyorum bekir coşkun bu memleketten gitmemesi gereken biridir!Gel görki bunu başka insanlara anlatYüreğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com