![]() |
Dr. Mehmet Öz 'Den Öğütler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dr. Mehmet Öz 'Den ÖğütlerDr ![]() 1 ![]() ![]() tedavi etmem ![]() ![]() Çünkü insani öldüren bir şey ![]() ne diye onun için uğraşayım ki, şifa bekleyen onca hasta var, enerjimi onlara harcarım ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Herkesin de böyle yapmasını tavsiye ederim ![]() düşünen, beddua ve küfür eden insanin kalp krizi riski ve ölüm oranı çok daha yüksek ![]() 3 ![]() ![]() ![]() mutlaka dua ederim ![]() özelliği var ![]() ![]() Bunun sağlıklarına çabuk kavuşmalarında müthiş bir etkisi var ![]() 4 ![]() ![]() yani tamamlayıcı tip yöntemlerini reddetmiyorum ![]() Akupunktura yüzde 100 inanıyorum ![]() çözmüş ![]() ![]() tıbbında özgür irade on planda ![]() ***** İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir ![]() ![]() Erkekler için ideal ölçü ise 88 ![]() ![]() riski demektir ![]() 5 ![]() ![]() hipnoz kullanıyoruz ![]() ![]() Sakinleştirici verdiğimde de sorunu geçici olarak çözmüş gibi oluyorum ama kökenine inmediğim için problem devam ediyor ![]() O nedenle hipnoz yapıp sorunun kaynağına iniyorum ![]() ağlığına kavuşuyor ![]() 6 ![]() ![]() ![]() kimseye de tavsiye etmem ![]() salık veriyorum ![]() ![]() ama simdi yeni faydalarını da öğreniyoruz ![]() Örneğin,vücuttaki birçok doku tahrişini önlediğini yeni öğrendik ![]() Aspirin ömrü uzatıyor ![]() Sağlıklı Beslenme Dikkat Edilecek Önemli Konular Çay yerine ıhlamur içilmeli ![]() içebilirsiniz ![]() ![]() dilediğiniz kadar için ![]() Sarımsak müthiş bir bitki… Vücudu koruyan hücreleri destekliyor,tansiyonu düşürüyor ![]() kişiye kullandığımızda, tansiyonu hemen düşüyor ![]() yenmeli ![]() Başka bir mucize sebze de ayşekadın fasulye ![]() sebze bence her öğün, özellikle de çiğ olarak mutlaka sofrada bulunmalı ![]() Vücuda a müthiş yararlı bir bitki ![]() Semizotu da içindeki Omega 3 nedeniyle son derece faydalı ![]() daha da yararlı ![]() ![]() Et yiyecekseniz, yanında mutlaka çiğ domates de olmalı ![]() içindeki Lcyopin adli antioksidan, etteki zararlı Omega 6′lari yararlı hale dönüştürüyor ![]() Kayısı çok yararlı ancak 1 günde 1 avuçtan fazla yenmemesi gerekiyor ![]() Karpuz ve kavunda ise ince bir dilim tercih edilmeli ![]() Üzüm ve muz, çok yüksek dozda şeker içerdiği için daha az tüketilmeli ![]() Her sabah aç karnına içilen bir bardak ılık suyun ardından bir avuç ceviz çok iyi gelir ![]() ![]() Artık sütün de Sağlıklı olanı çok zor bulunuyor ![]() hormon ve antibiyotikler süte karışıyor ve saflığını yok ediyor ![]() Çocuklara soya sütü içirilmeli ![]() laktoz pek iyi gelmiyor ![]() içilmeli ![]() Balık hariç, kırmızı etle beyaz et ayni ![]() yüksek dozda hormon ve antibiyotik verili yor ![]() yenebilir ![]() Beyaz pirinç ve beyaz un son derece zararlı ![]() şekere dönüşüyor ![]() beyaz undan yapılan ekmek… Arada fark yok ![]() da esmer pirinci tercih edin ![]() Lahana zayıflamak için çok ideal ![]() çok düşük ![]() Şişmanlık en az sigara kadar tehlikeli ![]() ![]() kilodan daha düşük kilolu olan insanlar uzun omurlu oluyor ![]() haftada 1 kilo verdiren rejimlerdir ![]() ![]() haftada 1 kilodan fazla kaybediliyorsa, vücuttan sadece su kaybediliyordur dikkat! ![]() |
![]() |
![]() |
|