![]() |
Karıncalar Neden Boğulmaz? |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Karıncalar Neden Boğulmaz?![]() Bir karıncayı alın, suyun içine batırın, saatlerce tutun ölmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne var ki, karıncalar yağmur ve seller altında bu şekilde nefeslerini tutarak mücadele vermiyorlar ![]() ![]() Ateş karıncası denilen bir türünde ise karıncalar birbirlerine tutunarak sel sularının üstünde yüzüyorlar ![]() ![]() ![]() Karınca yuvaları inşaat tekniği olarak örnektirler ![]() ![]() ![]() Yine de bir aksilik olur, yuva su ile dolarsa, karıncalar çöp ve yaprak parçalarına veya yukarıda belirtildiği gibi birbirlerine tutunup yüzebilirler ![]() ![]() Gündelik hayatta artık yaygın olarak kullanılan mikrodalga fırınların kapaklarında kaçak yapmamaları, insanlara zarar vermemeleri için özel tedbirler alınır ![]() Mikrodalga fırınlarında ışın yoğunluğu bir noktaya göre ayarlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() küçükken karıncaları toplayıp suyun içine atardım bakalım ölüceklermi diye:) demek ölmüyorlarmış ![]() sağol virüs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
bessraa
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() basenn temisslliqlle ugrashırqen su döküodumm ama öllüollar die de üssüllüodumm x( öllmüollarmısh seffindiimm shinni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sofia
|
![]() ben önce etraflarına sudan cember yapıyorum suya gırıp cırpınıncada dayanamıyorum dal uzatıp hepsını kenara alıyodum:)))) okadar beklemedım olecekler mı dıye :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
infotron
|
![]() güzel bilgiler, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|