![]() |
Cevabını Bende Bilmiyom Öğrenince Yollucam ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
kahin777
|
![]() Cevabını Bende Bilmiyom Öğrenince Yollucam ;)Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş ![]() Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum ![]() İki genç kız var ![]() ![]() diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun ![]() ![]() Tamam diyor diğer kız ![]() çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor ![]() aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor ![]() ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor ![]() arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor ![]() korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor ![]() Buradaki soru şu ![]() ![]() sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihtiyacı hissediyor? Soru bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem
|
![]() belki rüyasında trafik kazası görmüştür birinin öldüğünü filan kalkıncada ölüyü aramak için bakmıştırr :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ctn_86
|
![]() kızı öldüren kişi saatin yatağın altında olduğunu biliyor ve kızı o yüzden yatağın altına koyup saati asıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
vili
|
![]() BENCE Öncelikle Kızı Öldüren Ev Arkadasi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|