Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azaltılabilir, etkisi, sigaranın, spor, yaparak

Sigaranın Etkisi Spor Yaparak Azaltılabilir Mi?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sigaranın Etkisi Spor Yaparak Azaltılabilir Mi?

Sigara içen ama spor yapan insanlar var Sigaranın etkisi spor yaparak azaltılabilir mi?
Bu çok tehlikeli bir cümle 'Sigara içiyorum ama 50 kilometre hızı geçmiyorum' demek gibi Zaten onu da yapıyor olması gerekli Tamamen kendini kandırmak bu Sigara üreticilerinin sözlerine aldanmamak gerekli, bu da onların ortaya attığı kandırmacalardan biri 'Havalandırma etkiyi azaltır', 'Ben dışarıda içiyorum', 'İçiyorum ama iyi besleniyorum, iyi spor yapıyorum', 'Başladım ama istediğim zaman bırakırım', 'Sigara vergilerini artırırsanız kaçakçılık artar', 'İçilen ve içilmeyen yerleri ayırmak yeterlidir' gibi Bunları kim söylüyorsa, sigara firmalarının adamıdır

Sağlık Bakanlığı Kanser Daire Başkanı Prof Dr Murat Tuncer, kanserin önlenmesi için Türkiye'de alınacak en kolay önlemleri anlattı:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com