![]() |
İslak Mendile Dikkat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslak Mendile DikkatIslak mendilde 'alkol' polemigine katilan Uni Wipes'in ureticisi AtamanOzbay* "Alkol masum* bilseniz baska neler kullaniliyor" dedi Ozbaykayitdisina dikkat cekerek sasirtici bir gercegi ilan etti: Kâgidi formaldehit ve camasir suyuyla islatiyorlar ![]() ![]() Islak mendil markasi Uni Wipes'in ureticisi* Ataman Kozmetik'in sahibiAtaman Ozbay* alkolsuz islak mendil polemigine yeni bir boyut getirdi ![]() ![]() ![]() Anneler de bu urunu bilmeden bebeklerinde kullaniyor ![]() ![]() ![]() Gumruklerden Turkiye'ye buyuk miktarda atik kagit girdigini savunan Ozbay*"Bu kagitlar islak mendil uretiminde kullaniliyor ![]() ![]() 403 CESIT ISLAK MENDIL 1995 yilinda uretime baslayan Ataman Kozmetik'in Yonetim Kurulu Baskani*Eczaci Ataman Ozbay* eczaci esi ve ogluyla gunduz ofiste* gece de evilaboratuvar gibi kullanarak uretim yapiyor ![]() yapan Ataman Ozbay* sektorde yuzde 35'lik payla lideriz* hic reklamyapmadan bu paya ulastik ![]() ![]() ![]() bilmiyor ![]() ![]() Uni Wipes'in ureticisi DEZENFEKTAN BEZ DEVRI ABD ve Avrupa'da dezenfektan mendil kullaniminin hizla yayginlastigini anlatan Ozbay* sadece ABD icin bu islevde mendil uretildigini* Turkiye'dehenuz bu pazarin olusmadigini soyledi ![]() mendilleri kullanmak Bati'da giderek daha cok zorunlu hale geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar gazateden okudum umarım ilgilenirsiniz önemli bir konu bence |
![]() |
![]() |
|