Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tek, üçüzleri, yumurta

Tek Yumurta Üçüzleri!

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Yumurta Üçüzleri!

20 Milyonda Bir İhtimal Gerçek Oldu
İngiltere'de 20 milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve tek yumurta üçüzleri doğdu

Thomas, Edward ve Harry Chalwin, 34 haftalıkken 13 Nisan'da sezaryen ameliyatıyla dünyaya geldi Üçüzler, Buckinghamshire'da, Stoke Mandeville Hospital'daki doğumlarında 1,8 kilo civarındaydı Çocukların şimdi kilolarının normal olduğu açıklandı

AYIRT EDİLMİYOR
Doğal hamilelik sonrasında (tüp bebek yöntemi dışında) dünyaya gelen üçüzlerin annesi Claire (33), "Çocukları birbirlerinden ayırt etmek çok zor Bu yüzden ben de onların ayak parmaklarını boyuyorum" diye konuştu

Kocası Paul'le 3 yaşlarındaki oğulları William'a kardeş gelmesi hususunda ümitlerini kaybetmeye başladıkları bir sırada üçüz çocuk sahibi olduklarını ifade eden Claire, "Bu bize harika bir hediye oldu Bakımları zor olsa da üçüzlerimi çok seviyorum" dedi

Doğal hamilelikle üçüz doğum 4 binde bir görülüyor Tek yumurta üçüzleri ise 20 milyonda bir ihtimal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com