![]() |
Tanımayan Vatandaşlıktan Çıksın Gitsin... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Tanımayan Vatandaşlıktan Çıksın Gitsin...Başbakan Tayyip Erdoğan, 15 Ağustos’taki köşe yazısında Abdulah Gül için "O benim ’cumhurbaşkanım’ olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Kanal D’de yayınlanan Arena programına katılarak Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan Erdoğan, Gül’ün cumhurbaşkanı seçildiği anda kendileriyle bir ilgisinin kalmayacağını, ülkenin ve milletin cumhurbaşkanı olacağını söyledi ![]() GİT KİMİ SEÇERSEN SEÇ "Bazıları çıkıp ’benim cumhurbaşkanım olamaz’ diye ifadeler kullanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KENDİ ÇALIP SÖYLEYENLER (Atatürk ilkeleri ve cumhuriyet değerlerine sahip bir aday çıkarmaları yönündeki talepleri yanıtlarken) Sayın Gül’ün öyle olmadığını kim iddia ediyor, kim söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() TSK’YI SİYASETE KARIŞTIRMAYALIM TSK’yı siyasete karıştırmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 NİSAN’I FARKLI ANLIYORUM Abdullah Bey’in üzerinde olayın bu şekilde kilitlenerek farklı bir yere çekilmesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANAYASA REFERANDUMA İlk sivil Anayasa’yı Türkiye bu dönemde kazanacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KABİNENİN 3’TE 1’İ DEĞİŞECEK Kabinede istikrarı savunuyorsanız peyderpey bu değişikliği yaparsınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() KENDİ ÇALIP SÖYLEYENLER (Atatürk ilkeleri ve cumhuriyet değerlerine sahip bir aday çıkarmaları yönündeki talepleri yanıtlarken) Sayın Gül’ün öyle olmadığını kim iddia ediyor, kim söylüyor ![]() ![]() ![]() Kimse kendi çalıp kendi söylemiyor, Atatürk, Atatürk İlkeleri, Cumhuriyet değerleri ve laiklik için daha önceden söylenmiş bir çok sözü var, yazıları var, demeçleri var ![]() ![]() ![]() Haber için teşekkürler yosun_26 |
![]() |
![]() |
|