Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıksın, gitsin, tanımayan, vatandaşlıktan

Tanımayan Vatandaşlıktan Çıksın Gitsin...

Eski 08-21-2007   #1
yosun_26
Icon4

Tanımayan Vatandaşlıktan Çıksın Gitsin...

Başbakan Tayyip Erdoğan, 15 Ağustos’taki köşe yazısında Abdulah Gül için "O benim ’cumhurbaşkanım’ olmayacak" diye yazan Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’a Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkmasını önerdi

Kanal D’de yayınlanan Arena programına katılarak Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan Erdoğan, Gül’ün cumhurbaşkanı seçildiği anda kendileriyle bir ilgisinin kalmayacağını, ülkenin ve milletin cumhurbaşkanı olacağını söyledi "Ben buradan bir ilan yapıyorum, bundaki samimiyeti samimiyetsizliği uygulamada göreceksiniz" diyen Erdoğan, ardından da şu sürpriz çıkışı yaptı:

GİT KİMİ SEÇERSEN SEÇ "Bazıları çıkıp ’benim cumhurbaşkanım olamaz’ diye ifadeler kullanıyor Maalesef edep adap bilmeyenler de var Bunu diyenler önce TC vatandaşlığından çıkmalı Cumhurbaşkanı kim olursa olsun hepimizin cumhurbaşkanı Senin değilse çık vatandaşlıktan, git kimi seçersen seç

KENDİ ÇALIP SÖYLEYENLER (Atatürk ilkeleri ve cumhuriyet değerlerine sahip bir aday çıkarmaları yönündeki talepleri yanıtlarken) Sayın Gül’ün öyle olmadığını kim iddia ediyor, kim söylüyor Kendi çalıp söyleyenler varsa beni ilgilendirmez Benim tanıdığım bir Abdullah Gül var CHP ve Baykal böyle söylüyor diye bunu kabul etmemiz mümkün değil

TSK’YI SİYASETE KARIŞTIRMAYALIM TSK’yı siyasete karıştırmayalım Bütün kurumlar Anayasamızın tanımladığı görevlerle görevlidir Siyasetin içine çekersek biz burada niye varız Biz siyaset yapmayalım, çekilelim Siyaseti başka kurumlar yapsın O ayrı bir yerdedir, demokratik mücadelede siyaset kurumu ayrı bir yerdedir

12 NİSAN’I FARKLI ANLIYORUM Abdullah Bey’in üzerinde olayın bu şekilde kilitlenerek farklı bir yere çekilmesi 12 Nisan Ben buradan sizlerin anladığınızı anlamıyorum Anayasaya uyulmasını Çözüm Anayasamız Anayasada Cumhurbaşkanının nitelikleri belli midir? Bizim adayımız Sayın Gül bu niteliklere uyuyor mu, uyuyor, daha ne arıyoruz

ANAYASA REFERANDUMA İlk sivil Anayasa’yı Türkiye bu dönemde kazanacak Milletvekillerine ilk kez bugün açtım bu konuyu Hemfikir olursak bunu halka götürmeyi arzu ediyorum Yeni Anayasa ile ilgili referandum yapalım dedim Eğer halk ’evet’ diyorsa yeni Anayasa bu olsun" dedi

KABİNENİN 3’TE 1’İ DEĞİŞECEK Kabinede istikrarı savunuyorsanız peyderpey bu değişikliği yaparsınız 25 kişilik kabinede yüzde ellisini kesip atayım derseniz olmaz Eski kabinedeki bakanların 3’te 1’i değişebilir Bu yedi olur, sekiz olur, dokuz olur" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2007   #2
Ergenekon

KENDİ ÇALIP SÖYLEYENLER (Atatürk ilkeleri ve cumhuriyet değerlerine sahip bir aday çıkarmaları yönündeki talepleri yanıtlarken) Sayın Gül’ün öyle olmadığını kim iddia ediyor, kim söylüyor Kendi çalıp söyleyenler varsa beni ilgilendirmez Benim tanıdığım bir Abdullah Gül var
Kimse kendi çalıp kendi söylemiyor, Atatürk, Atatürk İlkeleri, Cumhuriyet değerleri ve laiklik için daha önceden söylenmiş bir çok sözü var, yazıları var, demeçleri var Bu konulardaki fikir ve görüşlerini açıkça ifade etmiş, millet bunlara bakıp fikir yürütüyor Başka ne yapacak ki millet
Haber için teşekkürler yosun_26

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com