|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| agrısı, aşırı, baş, masturbasyon, sonucu, zorlama |
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş AgrısıÖncelikle mrb her zamanki gibi masturbasyon yaparken, bu sefer boşalamadım ve cok zorladım başımın arkasına şiddetli bir agrı saplandı şimdi ne zaman yapmaya kalksam başımının arka tarafı agrıyor ne olmuş olabilir lütfen yardım
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş AgrısıCiddi bir durum da olabilir olmayabilirde direk doktora başvurunuz ![]() ![]() ![]() İnternetten bulduğum bazı cevaplar ![]() ![]() ![]() Masturbasyon yaparken tansiyon yukselir ve beyne giden damarlara daha fazla kan pompalanmaya baslar bunun sonucunda damarlar hassas oldugu icin gecici bi agrı hissedebilirsin ![]() ![]() Başka bir cevap Denizli Devlet Hastanesi nöroloji uzmanı Doç Dr Okan Bölükbaşı, cinsel ilişki sırasındaki baş ağrısının sağlık açısından tehlikeli bir durumun habercisi olabileceğini bildirdi![]() Bölükbaşı, hastanenin basın bürosu aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, cinsel ilişki sırasında nadir de olsa şiddetli baş ağrısı olabileceğini, özellikle orgazm sırasındaki ağrının beyinde bir damar balonlaşması ya da damar yumaklanmasının yırtılmasının işareti olabileceğini ifade etti ![]() “Orgazmik baş ağrısı” olarak isimlendirilen bu durumun beyin kanamasının habercisi olabileceğine işaret eden Doç Dr Bölükbaşı, şunları kaydetti: “Cinsel ilişki zevkten ölüme dönüşmesin Cinsel ilişki sırasında görülen baş ağrısı, çok tehlikeli bir durumun işareti olabilir Hatta ölüme bile sebebiyet verebilir Kendilerinde ya da ailelerinde migren öyküsü olan hastalarda, orgazm sırasında ya da cinsel ilişki esnasında baş ağrısı görülebilir Mastürbasyon bile baş ya da boyun ağrısına yol açabilir Ancak, tehdidin büyüklüğü nedeniyle bu tip sorunları olan hastalarda mutlaka gerekli tıbbi değerlendirmenin yapılarak, ölümcül olasılıkların bertaraf edilmesi gerekir Bu yapıldıktan sonra bu rahatsız edici durumun sadece bir hap ile tedavisi çok kolaydır ”
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıdaha önce hiç böle bişiy olmadı kendimi cok zorladım ondan olduguna eminim, masturbasyon 1 ay kadar ara versem iyi olurmu sizce |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş AgrısıDoktor değilim kardeş ben netten bulduğum bilgileri aktardım
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıyardımımız için teşekkürler
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıya aynı eski halimsim :D Gunde 2den fazla cekiyosun demektir Daha ortaokuldasın testislerin sperm yapmaya yeni yeni başlıyor asırı cinsel isteğin gelmedikçe yapma cunku testislerde sperm biriktikce cinsel istek artar Zor kaldığıda yap Tuvaletin gibi :) Baş ağrısıda normal Daha gençsin dumduz hareketsiz yapamıyosun yaparken neden olduğunu bilmediğin kurudukluk geliyor Normal bişey geçer asılma cok :D Hey gidi gençlik :D |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıbende aynısı war sımdı googleye yazdım bakdım tam beyınıcıqın arkası 2 kere oldu hemen gecdı ama bu seferkınde 7 saatir agrıo hafif hafif ama cok zorlamadan oldugu kesın 2 kereden fazla asılma 4 veya 5 de kafana wuruo agrısı
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıben eskiden yaparken olmuştu 2 kere olmuştu işimi bitirdikten sonra geçti arkadaşımdada oldu onuki baya sürdü 1 ay fln sonradan geçti |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Masturbasyon Aşırı Zorlama Sonucu Baş Agrısıbendede aynısı oldu yaaa sevgılımle ayrılma noktasına geldım taa onla konusurken bu aklıma gelıyo benım kafamın arkasına agrı gelıyo acaba bu gecıcı bı durummu fazla zorlamıstım kendımı ondan herhalde bı bılgı verısenız sevınırım |
|
|
|