|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cinsel, eğitim, fatmagülün, sucu, vermeyenlerin, yok |
![]() |
Fatmagül'ün Suçu Yok, Cinsel Eğitim Vermeyenlerin Suçu Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatmagül'ün Suçu Yok, Cinsel Eğitim Vermeyenlerin Suçu VarFatmagül'ün suçu yok, cinsel eğitim vermeyenlerin suçu var "Fatmagül'ün Suçu Ne" adlı tv dizisi ile tekrar gündeme gelen cinsellik ve cinsel suçlar konularında halkımızı bilgilendirmeyi ve cinsel sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED); çok çarpıcı bir basın açıklaması yaptı ![]() ![]() Yaşanan tecavüz olayı gizlenmektense açığa çıkarılmalıdır ![]() "Fatmagül'ün Suçu Ne" adlı tv dizisindeki tecavüz sahnesinin izlenme rekoru kırmasına şaşırmadıklarını söyleyen CİSED Genel Başkanı Dr ![]() ![]() ![]() Tecavüz sahnesinin çocukların izlediği saatlerde yayınlanması çocukların ruhsal gelişimleri için sakıncalı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Tecavüzün ruhsal ve bedensel yapıda yaptığı travma çok ağırdır ve telafisi imkansız hasarlar verebilir ![]() ![]() Ayrıca tecavüze uğrayan kadınlarda toplum tarafından kendilerinin de suçları, tecavüz olgusuna katkıları varmış gibi düşünüleceğinden ötürü utanma çok yoğun bir şekilde yaşanıyor ![]() ![]() Öncelikle kişi toparlanmak için kendisine zaman tanımalı, çekinmemeli, utanmamalı, hayatına sahip çıkmalı ve aile yakınları da yaşanacak duygusal patlamaları doğal kabul etmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Her kesimden kadın tecavüze uğrayabiliyor! Tecavüzün bir suç olduğuna ve hiç kimsenin böyle bir suçun kurbanı olmak istemeyeceğine dikkat çeken CİSED Genel Başkan Yardımcısı Psk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatmagülün suçu yok, cinsel eğitim vermeyenlerin suçu var! Tecavüze uğrayan kadınların kimseye güvenmediğini söyleyen CİSED Genel Sekreteri Psk ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel suçlar ayıp, yasak ve günah kisvesi altında hasıraltı edilmeye çalışılmaktadır ![]() ![]() Tecavüzü ortaya çıkartıp, saldırganın cezalandırılmasını istediklerinde kendilerinin daha büyük bir baskıya maruz kalacağından korkuyorlar ![]() İşte bu çelişkilerin bir an önce giderilmeli, cinsel sorunlar ve cinsel suçların var olduğu acilen kabul edilmeli ve başta anaokulundan başlamak üzere cinsel eğitimin verilmesi de dâhil gerekli çalışmalar ivedilikle başlatılmalıdır ![]() ![]() Kaynak: Milliyet |
![]() |
![]() |
![]() |
Fatmagül'ün Suçu Yok, Cinsel Eğitim Vermeyenlerin Suçu Var |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatmagül'ün Suçu Yok, Cinsel Eğitim Vermeyenlerin Suçu VarFatmagulun suçu ne dizisinin tutmasi için Fatmagul'un basina her bolum birsey gelmelidir ![]() ![]() Sen gecenin bir yarisi koskoca ormana tek basina girersen basina bu olayin gelmeside o kadar anormal bir durum degildir ![]() Ask-i Memnu'da severek akrabalarin birbirlerinin eslerini goturdugunu dort gozle izledik(!) Sevdik, begendik, dedikodusunu yaptik(!) Ne de olsa bir dizi degil mi? Simdide Fatmagul'e tecavuz etselerde izlesek diyoruz (!) Berencim 'ozel tecavuz dersi' almis! Basarili miydi sizcE? pfff |
![]() |
![]() |
|