Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almıyorum, zevk, öpüşmekten

Öpüşmekten Hiç Zevk Almıyorum

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öpüşmekten Hiç Zevk Almıyorum

Öpüşmekten hiç zevk almıyorum

Psikolojik bir sorun olabilir!
* Soru: Ben 20 yaşında bir erkeğim, şimdiye kadar üç kişiyle çıktım Üçüyle de öpüşmekten zevk almadım Sizce bunun nedeni nedir? DM/Sinop

Anlattıklarınız cinsellikle ilgili olumsuz duygu ve düşünceleriniz olabileceğini gösteriyor Genç ve sağlıklı bir erkek olarak, cinsel dürtülerin en yoğun olduğu dönemdesiniz Bu dönemde karşı cinsle ilişkilerinizde zevk almamanız, sizin psikolojik birtakım sorunlarınızdan kaynaklanıyor olabilir Eğer kendinizle ilgili birtakım kaygılarınız varsa, cinsel performans ya da penis boyunuz sizin için bir takıntıysa, bunlar cinsel yaşamınızı etkileyebilir Tedavi edilmesi gereklidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com