![]() |
Testis Agrıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testis AgrılarıTestis Agrıları Sağ testisimde çok ağrı oluyor 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Uygun olmayan ortamlarda uygun olmayan bir partnerle yaşanılan cinsellik sonrası, erkeklerin vücutlarının değişik bölgelerinde ağrı hissetmeleri sık rastlanan bir durumdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Testis Agrıları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testis AgrılarıTestislerde iltihaplanma, testislerin fazla ya da gereğinden az kanla doluşması bu organlarda ağrıya yol açabilir ![]() ![]() Gerçekten de cinsel organın kasılması eğer bir boşalma ile sonuçlanmazsa kasık dolaylarında ve testislerde sancılara yol açabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Testis Agrıları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testis Agrılarıbende yaklaşık 4 5 gün önce devletin bi genelevinde bi ilişki yaşadım penisimi çıkardığımda kondom baya bi sıyrılmıştı ve çıkartır çıkartmaz kondom penisden düştü ve baya bi aids şüphesiyle korktum ardıdan 2 3 gün sonra sağ testisimden çok hafif ama sürekli bi ağrı hissetmeye başladım ve 2 3 gündürde devam ediyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Testis Agrıları |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testis AgrılarıErkeklerin sıkça karşılaştığı sorunlardan biri olan testis ağrıları bu bölgede yolunda gitmeyen birşeylerin habercisi olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağrının bir başka sebebi ise uzun süre boşalmamaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Testislerde oluşabilecek herhangi bir sorun ileri ki yaşlarda kısırlığa kadar giden ciddi sorunlara yol açabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Testis Agrıları |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Testis Agrılarıtestislerim de ciddi bir sancı var, yumurtaların sağdaki daha büyük duruyor ve sağ üst tarafda ciddi bir sancı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|