Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsellikten, korkuyorum, yapmalıyım

Cinsellikten Korkuyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsellikten Korkuyorum Ne Yapmalıyım

Cinsellikten korkuyorum ne yapmalıyım

31 yaşındayım Eşimle birlikte olurken endişeleniyorum Cinselliğin benim açımdan korkutucu olmaması için neler yapabiliriz? GM/İzmir

Cinsellik, sevgi ve şefkat dolu dokunuşlarla kombine edilince korkutucu olmaktan çıkabilir Eşinizin vücudunu iyi tanımanız için göz kapakları, dudaklar, yüz, göğüs bölgesi, eller, kalça, bacaklardan ayak parmaklarına kadar cinsel haz alarak ve cinsel haz vererek sevgiyle dokunmanız gerekebilir Böylece eşinizin gizemini dokundukça keşfedebilir, karşınıza çıkacak yeni duygular hoşuna gidebilir ve heyecanlı ve zevkli anlar yaşayabilirsiniz Sonuçta cinsel haz vererek veya alarak uyarılmayı öğrenme, cinsel arzuyu ve tutkuyu besleme, yatak odası dışında da hoş, nazik veya sevecen olabilme öğrenilebilen şeylerdir Herkes cinselliği keyifle ve paylaşarak yaşamayı hak eder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com