Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadına, tacavüz, yaşındaki

95 Yaşındaki Kadına Tacavüz

Eski 08-20-2007   #1
ERen

95 Yaşındaki Kadına Tacavüz

KIRKLARELİ’de evinde yalnız yaşayan 95 yaşındaki HL’yi önce dövüp ardından tecavüz eden kişi, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı
Kırklareli Söğüt Çeşme Sokak üzerindeki iki göz odasında tek başına yaşayan ve eşinden kalan 450 YTL emekli maaşı ile geçinen 95 yaşındaki HL’nin evine giren 21 yaşındaki AŞ para istedi Yaşlı kadının parasının olmadığını söylemesi üzerine sinirlenen AŞ, önce HL'nin üzerindeki elbiseleri yırttı ve dövdü Ardından yaşlı kadına tecavüz eden AŞ kaçtı Sürünerek kapının önüne çıkan HL'nin yardım istemesi üzerine komşuları ambulans çağırdı Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve muayene edilen HL’ye tecavüz edildiği belirlendi
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırmada, saldırganın daha sonra mahallede 3 kadını daha taciz ettiği belirlendi Asayiş Şube ekipleri komşuların verdiği bilgiler ışığında şüpheli AŞ’yi yakalayarak gözaltına aldı Doktor muayenesi için Devlet Hastanesi’ne getirilen zanlı, polislerin elinden kurtulmaya çalışarak çevresindekilere tehditler yağdırdı Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2007   #2
okaliptus

Allah belasını versin ya

dedesinin annesi yaşında kadıncagız

insanlar nereye gidiyo, dünya ne hal alıyo düşünemiyorum artık

yaşamak her gecen gun daha da zorlasıyor :S

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2007   #3
pesimistt

Alıntı:
okaliptus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Allah belasını versin ya

dedesinin annesi yaşında kadıncagız

insanlar nereye gidiyo, dünya ne hal alıyo düşünemiyorum artık

yaşamak her gecen gun daha da zorlasıyor :S

eeth tamamen katıLıyorum
herkes yok mağazin şunLa bunLa uqraşacağına bnce böLeLeryLe uqraşmaLıişte böLe insanLarı türkiye de tutmamak Lazımciddn çok sinirLendm yaa seni de doğuran kişi bir bayan sonuçta utanmaz adam yaa herşeyden önce böLe bişe yapması zatn en büyük hatasıaLLah böyLeLerini herkesten uzak tutsun aLLah biLdiqi qibi yapsın!!utanmaz şey aLLah böyLeLerinn hepsini ısLah etsiniice sinir oLdum yaaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2007   #4
ERen

bazen idam cezası keşke tekrar olsa diyorum hele de böyle haberleri görünce
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2007   #5
bukettt

Alıntı:
pesimistt tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
eeth tamamen katıLıyorum
herkes yok mağazin şunLa bunLa uqraşacağına bnce böLeLeryLe uqraşmaLıişte böLe insanLarı türkiye de tutmamak Lazımciddn çok sinirLendm yaa seni de doğuran kişi bir bayan sonuçta utanmaz adam yaa herşeyden önce böLe bişe yapması zatn en büyük hatasıaLLah böyLeLerini herkesten uzak tutsun aLLah biLdiqi qibi yapsın!!utanmaz şey aLLah böyLeLerinn hepsini ısLah etsiniice sinir oLdum yaaa
haklısınbunların annelerine saygıları yok ya kadnın nefes almaya mecali kalmamış şu pisliklerin yapıklarına bakallah sana güç vermiş gidip çalışşana kadncağzın iki üç kurusu mu tatlı geldinasıl boğazlarından geçer o para yaallah sizi bildiği gibi yapsınböyleleri türküm müslümanım erkeğim die ortada dolaşıyorlarya nasıl sinirleniyorumteşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com