Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyunu, büyütmek, istiyorum, penisimin, yapmalıyım

Penisimin Boyunu Büyütmek İstiyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Penisimin boyunu büyütmek istiyorum ne yapmalıyım

Evlenmek istiyorum ama penisim 12 santim olduğu için utanıyorum Arkadaşlarım kendi organlarının 18-19 santim olduğunu söylüyor Ben de penisimi uzatmak ve kalınlaştırmak istiyorum ST/Kars

Tüm dünyada ve ülkemizde penis boyu erkeklikle ve cinsel güçle özdeşleştiriliyor ve büyük penis cinsel performansın göstergesi olarak değerlendiriliyor Oysa penisinizin boyu sizin fiziksel özelliğinizdir Nasıl diğer organlarımızı sonradan büyütemiyorsak, penisi de büyütemeyiz Sizin penisinizin boyu normal sınırlar içersinde Arkadaşlarınızın anlattığı abartılı hikâyelere inanıp moralinizi bozmayın, rahat olun

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Peni boyunu büyütme imkanı var mı?

Benim penisim çok küçük ve bundan çok rahatsızım Acaba büyütme imkanım var mı? TP/Konya

Penis boyu, kişinin fiziksel ve hormonsal özellikleriyle ilgilidir Erkeğin fiziksel gelişimi sonlanana kadar penis de büyümeye devam eder Fiziksel gelişim tamamlandıktan sonra penisin de daha fazla uzaması mümkün değildir

Penis boyu, her erkeğin kafasına taktığı bir sorundur ve her ne kadar normal boyutlarda ya da büyük de olsa; her erkek daha da büyük olmasını ister

Oysaki cinsel ilişkide penisin boyu çok da önemli değildir Çünkü kadınlar, klitorislerinden zevk alırlar ve klitoris de vajinanın dışındadır Eğer penisiniz ilişki kurmaya yetmeyecek kadar küçükse, önce bir üroloğa muayene olup, ameliyat şartlarını öğrenebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com