Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, uzmandan, yardım

Acil Yardım Uzmandan

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acil Yardım Uzmandan

merhabalar kız arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdik kız arkadaşım bakire hamile kalmaması için prezervatif kullandık ama üzerine boşaldığımda prezervatifim çıkmış olduğunu gördük kız arkadaşım vajinasına boşaldım ve hamile kalmasından korkuyoruz hamile kalma riski varmı sizi göre içine girmedim ve kızlık zarını bozmadım ama üzerine boşaldım ve bu durumda eğer hamile kalmış olabileceği ihtimalini düşünürsek ne yapabiliriz bişeyler yapmak için geç kalmak istemiyoruz bugün oldu bu olay ertesi gün hapı kullansa hamileliği önlermi ve eğer hamile kalmadıysa biz kendimizi garantiye almak için ertesi gün hapı kullanırsa kız arkadaşım bi zararı olurmu bu ertesi gün hapını nerden temin edebiliriz ve kullanımı hakkında bilgi verebilirmisiniz bize
Gerçekten çok zor durumdayız LÜTFEN BİZE yardımcı olun ve olası hamileliği önlemek için başka ne yapabiliriz

acilen cevaplarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Acil Yardım Uzmandan

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Acil Yardım Uzmandan

Hymen dediğimiz kızlık zarı bozulmadan da hamile kalınabilirİç dudakların devamı kızlık zarına kadar olan bölüm yani vajina girişine boşalmayla bu gerçekleşebilirAma kesin değildirHamile kalma ihtimalini düşünürsek ertesi gün hapı bazı koşullarda size fayda sağlayabilir2 tane haptır bu birincisi ilişki sonrasından 72 saat içerisinde alınmalıdır eğer bu süreyi aşmadıysanız yararı dokunabilir diğer hap ise ilkinden 12 saat sonra alınmalıdırAma bünyesi spermleri çabuk kabul edip döllenmişse hiçbir etki etmezHapın kullanan kişiye hiçbir yan etkisi dokunmamaktaHamileliği önlemek için başka bir yöntem maalesef yok,piyasa da satılan ucuz meblalarda ki bebeği düşürmek amacıyla kullanılan hapları tawsiye eden olursa kesinlikle bundan sakının,kullanan kişinin hayatına bile mâl olabilirEğer böyle bir durum warsa ki sizin açınızdan umarım yokturİlişkiden en erken 10 gün sonrasında kan testinde belli olurNeticeyi bekleyin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com