Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşalma, erken, ilgili, kitap, sorunuyla

Erken Boşalma Sorunuyla İlgili Kitap Var Mı?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Sorunuyla İlgili Kitap Var Mı?

Erken boşalma sorunuyla ilgili kitap var mı?

20 yaşında bir erkeğim ve erken boşalma sorununu çözeceğim bir kitap arıyorum Böyle bir kitap varsa nerede satılır? HT/Trabzon

Erken boşalma, boşalma refleksi üzerinde kişinin istemli kontrolü sağlayamamasından ortaya çıkar Erken boşalma tedavisinin esası; erkeğin rahatlamayı, gevşemeyi, gerginliğini azaltabilmeyi ve istediği zaman boşalma becerisini kazanmayı öğrenmesidir Erkek bunu önce kendi başına sonra da eşiyle yapacağı birtakım egzersizlerle öğrenir 'Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı' ve 'Erken Boşalmanın Üstesinden Gelmek' adlı kitaplarımda bu egzersizler adım adım anlatılmaktadır

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com