|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boyunun, bozulmasında, kızlık, penisin, varmıdır, zarı, önemi |
![]() |
Kızlık Zarı Bozulmasında Penisin Boyunun Önemi Varmıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Bozulmasında Penisin Boyunun Önemi VarmıdırKızlık zarı bozulmasında penisin boyunun önemi varmıdır Penisin boyutu önemsiz * Soru: Ben 22 yaşında bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlık zarı vajina girişinin iki-üç santim içersindedir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Bozulmasında Penisin Boyunun Önemi Varmıdırmerhaba ben 25 yaşındayım nişanımla devamlı bişeyler yaşıyorduk ama ben onu bir şekilde tatmin ediyordum bakireliğime zarar vermiyordu ancak 1 ay önce bana 4 5 cm girerse bişey olmayacağını arkadaşlarıyla konuştuğunu ve penisin sadece baş kısmı kadarı girdiğinde herhangi bir sorun olmayacağını söyledi bende kabul ettim tam olarak girmedi ama vajinamın girişinde bir süre gidip geldi ve sonra da dışarı boşaldı ama lavoboya gittiğim de peçeteye çok az sarı pembe bir kan gelmişti ama birkaç damla fln ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızlık Zarı Bozulmasında Penisin Boyunun Önemi Varmıdırİşin ehli sanırım bakiresin demiş sonra niye kıvırmış anlamış değilim bence anlatığına göre sorun yok gibi ![]() |
![]() |
![]() |
|