Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyunun, bozulmasında, kızlık, penisin, varmıdır, zarı, önemi

Kızlık Zarı Bozulmasında Penisin Boyunun Önemi Varmıdır

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızlık zarı bozulmasında penisin boyunun önemi varmıdır

Penisin boyutu önemsiz
* Soru: Ben 22 yaşında bir erkeğim Seks konusunda merak ettiğim bir şey var Kızlık zarının bozulması için penis boyu mu yoksa genişliği mi önemlidir? UY/Adana

Kızlık zarı vajina girişinin iki-üç santim içersindedir Vajina her penis boyuna ve kalınlığına göre kendini ayarlayabilen bir organdır Kadın cinsel açıdan uyarıldığında vajina ıslanır ve açılır, kızlık zarı da vajina ile birlikte penisin geçebileceği şekilde açılır Yani aslında kızlık zarında bir açılma olması için erkeklerdeki penis boyunun ya da kalınlığının bir önemi yoktur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

merhaba ben 25 yaşındayım nişanımla devamlı bişeyler yaşıyorduk ama ben onu bir şekilde tatmin ediyordum bakireliğime zarar vermiyordu ancak 1 ay önce bana 4 5 cm girerse bişey olmayacağını arkadaşlarıyla konuştuğunu ve penisin sadece baş kısmı kadarı girdiğinde herhangi bir sorun olmayacağını söyledi bende kabul ettim tam olarak girmedi ama vajinamın girişinde bir süre gidip geldi ve sonra da dışarı boşaldı ama lavoboya gittiğim de peçeteye çok az sarı pembe bir kan gelmişti ama birkaç damla flndeğil çok az söylemedim kendisine utandım belki zedelenmedir dedim sonra doktora gittim hemşireye saat 7 civarında bir sıyrık söz konusu ancak sağlam dedi bende panik bir şekilde evlendiğimde kan gelecek mi diye sordum bir anda durup adli tıpa git onlar daha detaylı bilgi verirler dedi ben birkaç kez daha sordum bakiremiyim diye cevap vermedi ama sağlam demişti başta sonra neden böyle bişey yaptı yani sizce hala bakiremiyim yoksa değil miyim ne olur yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İşin ehli sanırım bakiresin demiş sonra niye kıvırmış anlamış değilim bence anlatığına göre sorun yok gibi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com