Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, devam, eğer, hayat, menopozdan

Menopozdan Sonra Cinsel Hayat Devam Eder Mi?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Menopozdan Sonra Cinsel Hayat Devam Eder Mi?

Menopozdan sonra cinsel hayat devam eder mi?

Hiç orgazm olmadım
* Evli, 28 yaşında ve erken menopoz problemi olan biriyim Şimdiye kadar hiç orgazm olamadım Menopoza girdikten sonra da cinsel hayatım olabilir mi? FB / Van

Orgazmla menopoz ya da yumurta gelişimi arasında bir ilişki yoktur Orgazm, cinsel ilişki sonrasında yaşanan hem fiziksel hem de ruhsal bir doyumdur Şimdiye kadar orgazmı yaşayamamış olmanız büyük ölçüde psikolojik bir durumdur Kadının orgazmı önce ruhunun okşanması, sonra da yeterli bir ön sevişme ve klitorisinin uyarılmasına bağlıdır Kadınlar menopozdan sonra da güzel bir şekilde cinselliği yaşayabilir Erken menopoza giriyor olmanız psikolojik olarak da sizde baskı, stres ve üzüntü yaratmış olabilir

Bu bir eksiklik değil
Ancak bunu bir eksiklik olarak görmeyin Çocuk sahibi olma ile orgazm arasında bağlantı yoktur Günümüzde tıp son derece ilerledi ve çocuk sahibi olmanın birçok yöntemi var Erken menopoz ve hamile kalma konusunda, bir kadın doğum uzmanından bilgi almanız gerekli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com