![]() |
Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?Sperm yutarak hamile kalınır mı? Kız arkadaşlarım spermlerimi yutarsa hamile kalma ihtimali var mı? H ![]() ![]() Gebeliğin oluşması için vajina-penis birlikteliği gereklidir ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel Terapist Dr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?SPERM YUTARAK GEBE KALINMAZ Soru: Hocam merhaba, benim bir kız arkadaşım var ve bakire ![]() ![]() ![]() ![]() Oral seksle hamile kalınması mümkün değildir, içiniz rahat olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?yuh artık yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?ya benim bir baska sorum olucakdi izninizle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?Alıntı: WeG Nickli Üyeden Alıntı ya benim bir baska sorum olucakdi izninizle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamile kalmanız için spermlerin rahime ulaşması lazım buda olmadığına göre korkulucak bir durum yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?verdiğiniz bilgiler için teşşekür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?teşekkürler içimi rahatlattınız ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?selam hocam erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ancak onun iç çamaşırı üzerindeydi bi kaç defa boşaldı hamilelik riski var mı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?ben kız arkadaşımla birlikte olduk içine boşalmadm ama dışarıyo hamile kalırmı |
![]() |
![]() |
|