Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamile, kalınır, sperm, yutarak

Sperm Yutarak Hamile Kalınır Mı?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sperm yutarak hamile kalınır mı?

Kız arkadaşlarım spermlerimi yutarsa hamile kalma ihtimali var mı? HB/Gaziantep
Gebeliğin oluşması için vajina-penis birlikteliği gereklidir Penisin vajinanın içersindeyken erkeğin boşalmasıyla ya da sürtünme yoluyla ilişki kurulduğunda erkeğin vajina üzerine boşalmasıyla gebelik gerçekleşebilir Ancak kız arkadaşınızın oral seks sırasında spermlerinizi yutması yoluyla hamile kalması mümkün değildir Cinsel konularda biraz da araştırmacı olmanızda ve güvenilir kaynakları okumanızda fayda var

Cinsel Terapist Dr Cem Keçe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

SPERM YUTARAK GEBE KALINMAZ

Soru: Hocam merhaba, benim bir kız arkadaşım var ve bakire Sürtünme yoluyla sevişiyoruz Bazen spermlerimi yutuyor, hamile kalma olasılığı var mıdır? TR/Ordu

Oral seksle hamile kalınması mümkün değildir, içiniz rahat olsun Hamileliğin oluşması için vajina ve penisin biraraya gelmesi ve erkeğin vajina içine boşalması gereklidir Çok nadiren vajina üzerine boşalma ile de hamile kalınabilmektedir Ancak spermlerin yutulması ile hamile kalınmayacağını da söylemeliyim Kız arkadaşınızla birlikte cinsel konularda güvenilir kaynaklardan daha fazla bilgi edinmeniz sizin yararınıza olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

yuh artık yaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ya benim bir baska sorum olucakdi izninizlespermler mesela ele bulasinca ne kadar daha yasarlar?benim erkek arkadasim bosaldi bugün ve benim elime bulasdielime bulasdikdan 10dakida sonra ben evde masturbasyon yapmak istedimbasladikdan sonra ellerimi yikamadigim aklima geldi ve simdi cok korkuyorum hamile kalacagim diyeellerim kuruydu sivi hicbirsey yokdu cok korkuyorum en kisa zamanda cevaplarinizi bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

WeG Nickli Üyeden Alıntı

ya benim bir baska sorum olucakdi izninizlespermler mesela ele bulasinca ne kadar daha yasarlar?benim erkek arkadasim bosaldi bugün ve benim elime bulasdielime bulasdikdan 10dakida sonra ben evde masturbasyon yapmak istedimbasladikdan sonra ellerimi yikamadigim aklima geldi ve simdi cok korkuyorum hamile kalacagim diyeellerim kuruydu sivi hicbirsey yokdu cok korkuyorum en kisa zamanda cevaplarinizi bekliyorum

Hamile kalmanız için spermlerin rahime ulaşması lazım buda olmadığına göre korkulucak bir durum yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

verdiğiniz bilgiler için teşşekür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

teşekkürler içimi rahatlattınız ya
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

selam hocam erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ancak onun iç çamaşırı üzerindeydi bi kaç defa boşaldı hamilelik riski var mı acaba?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

ben kız arkadaşımla birlikte olduk içine boşalmadm ama dışarıyo hamile kalırmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com