Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşalma, erken, ilişkisi, mastürbasyonla

Mastürbasyonla Erken Boşalma İlişkisi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyonla erken boşalma ilişkisi

Mastürbasyon yaparken bir dakikanın altında boşalmak, erken boşalma demek mi oluyor? FÇ/Çorum

Erken boşalma sorununuz var diyebilmemiz için; cinselliği bir partnerle birlikte yaşamanız ve bunun belli bir süre boyunca her ilişkide düzenli olarak ortaya çıkması gereklidir Mastürbasyonda erken boşalmanızın nedeni, ergenlikten beri yakalanma korkusuyla aceleci bir şekilde mastürbasyon yapmaya ve hızlı boşalmaya alışmış olmanız olabilir Öncelikle yakalanma korkusu olmadan, rahat ve huzurlu bir ortamda mastürbasyon yapmaya alışmanız ve boşalma süresini uzatmanız gereklidir

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyon sonucu erken boşalma olur mu?

* Ben 22 yaşında bir erkeğim ve mastürbasyon yaptığımda erken boşalma yaşayabileceğimi düşünüyorum Bunu önlemek için bir teknik var mı? ÖC/Samsun

Her mastürbasyon yapan erkek, ileride erken boşalma sorunu yaşar diye bir durum yoktur Aşırı mastürbasyon alışkanlığı ya da hızlı ve aceleyle yapılan mastürbasyon erken boşalmanın olası nedenlerinden biridir Ancak tek nedeni değildir Erkeğin duyguları ve düşünceleri de erken boşalmaya yol açabilir Erken boşalmayı önleyecek bir mastürbasyon tekniği şu şekilde uygulanabilir: Mastürbasyon sırasında boşalmak üzere olduğunuzu hissettiğinizde durun 'Dur-başla tekniği' adını verdiğimiz, bu uygulamada acil boşalma isteğiniz geçene kadar bir dakikadan daha kısa bir süre bekleyin ve sonra, tekrar başlayın Bu şekilde dördüncü denemenizde boşalabilirsiniz

Bu işin tekniği var!
Bu sayede yüksek uyarılma düzeyini daha uzun süre yaşayabilirsiniz Ayrıca 'Dur-başla tekniği' ile senkronize bir şekilde kasıklarınızdaki kasları kasma ve gevşetme, ritmik nefes alıp verme metodlarını da kullanmalısınız Bu egzersizler ile sadece uzun süreli boşalma kontrolü sağlanmakla kalmaz ayrıca orgazm kalitenizi de yükseltebilirsiniz

CİSED GENEL BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

17 yaşindayim 1 dakika ile 1 buçuk dakika arasinda boşaliyorum zihnimi kullanarak bu süreyi dahada kisaltabiliyorum fakat uzatirken sikinti çekiyorum Ve bu süreyi dahada uzatmak istiyorum lütfen yardimci olurmusunuz Ilerde bununla ilgili sorun yaşamaktan korkuyorum Masturbasyonda geç boşalmanin en iyi teknikleri nelerdir?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com