|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, fazla, mastürbasyon, yapmalıyım, yapıyorum |
![]() |
Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?Çok fazla mastürbasyon yapıyorum ne yapmalıyım? 23 yaşındayım ve yaklaşık iki aydır günde yedi defa mastürbasyon yapıyorum ![]() ![]() ![]() Mastürbasyon aşırıya kaçılmadığı sürece normal bir davranıştır, ancak günde yedi kere mastürbasyon yapmak sağlıklı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?Mastürbasyon saç dökmez! Ben 17 yaşında sağlıklı bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() Bağımlılık; bir davranışı yapmadan ya da bir nesne olmadan yapamamaktır ![]() ![]() ![]() ![]() DİKKAT DAĞITMAZ! Sizin bağımlı olduğunuzu sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?Mastürbasyonun zararı yok! Ben 23 yaşında bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mastürbasyon hakkında toplumda birçok yanlış inanış var ![]() ![]() İKİ KEZLE SINIRLAYIN Oysaki mastürbasyon kişinin kendi bedenini tanıması ve cinsel dürtülerini tatmin etmesi için faydalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?mrb haftada 15 kez mastürbasyon yapıyorum bundan nasıl kurtulurum vede zaari varmı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?Mrb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?günde 15 kere masturbasyon yapıyordum abartısız 22 yaşındayım cözümünü buldum bütün gün pc başında oturmazsanız bundan kurtulursunuz sabah uyandığımdan itibaren akşam 8-9 a kadar pc ye oturmaz iseniz kesinlikle yapmazsınız bu illeti ama pc basında durursanız o 2-3 saat içerisinde bi güç sizi buna itiyor ister istemez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?Bilgisayar güvensiz bir teknolojidir ve size bilinçaltı mesajlar gönderir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?15 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|