Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağımlılığından, kurtulabilirim, mastürbasyon

Mastürbasyon Bağımlılığından Nasıl Kurtulabilirim?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyon bağımlılığından kurtulmak

* Ben 25 yaşındayım ve mastürbasyon bağımlısıyım Bazen günde ikiden bile fazla olabiliyor Mastürbasyon bağımlılığından nasıl kurtulabilirim? FG/Denizli

Bir kişiye mastürbasyon bağımlısı tanısı koyabilmemiz için, sürekli mastürbasyon yapma eylemi, isteği içinde olması ve bunu kendisinin kontrol edemiyor olması gereklidir

İlişkiye yoğunlaşın!
Günde iki defa veya bazen daha fazla mastürbasyon yapıyor olmanız bağımlı olduğunuz anlamına gelmez Ancak tabii ki bu alışkanlığınız karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorun yaratacaktır Size önerim mastürbasyondan gerçekten zevk alıyor musunuz yoksa boşalmış olmak için mi boşalıyorsunuz bunu anlamaya çalışmanızdır Mastürbasyonu önce günde bire indirmeli ve daha sonra hafta iki-üç defaya düşürmelisiniz Enerjinizi partnerinizle olan ilişkiye yoğunlaştırın, cinsel ilişkiden zevk almaya bakın

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ayni sorun bendede var fakat ben 16 yasindayim

Sizce ben ne yapmaliyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

beyler bende mastürbasyon bagimlisiyim ve 14 yasindayim iki yildir yapiyorum bu pisligi ve kurtulmak istiyorum dinimizde kabul etmiyor zaten nolur yardim edin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com