![]() |
Evlenme İlk Gece İliskisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenme İlk Gece İliskisimerhaba ben kız arkadaşımla yasak bir ilişki yaşadım fakat bizim ilişkimiz ileriye yönelik nışanlanmayı planlıyoruz şuan eşimle bir kac gün evvel birlikde olduk ve bu anlamda elimden gelen gertürlü yumuşarma korku anlamında bütün hislerini dindirdim fakat ilişkide cok acı cekti ve bir kac gündür sürekli kanaması oldugunu ve kanama oldgu anda belinin cok agrıyım icerisinde bişiler aldıgını hissettigi bir acı yaşıyor doktora gidicegiz fakat bögle birşeyi buralarda duyulması cok kısa bir zaman alır ve doktora gitmeyede korkuyoruz sizce önderiniz nedir şimdiden tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenme İlk Gece İliskisikız arkadaşınmı var nişanlaımısın evlimisin eşinmi kimden nasıl bahsettiğin biraz karışık ama bu durumda en sağlıklısı ve yapman gereken direk kadın doğuma müracaat her kimse belirttiğin bayan için sakıncalı ve daimi bir durum olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenme İlk Gece İliskisiSadce sevvgılıler bırlıkde olldu için eşim dıo kızın yası kuccukse doktoroda gıdemıyebıllırler ama belkı yırtılma fallan ollduysa ıllerde çok buyuk tehlıke olur mıkrop fallan kappar rahmin alınmasına kadar ıllerller iş bennce bı kadın dogummcu fallan sartt yanı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenme İlk Gece İliskisiilişki sırasında zorlama oldugu taktirde rahatsızlıklar olabilio kasılmalar falan bu da stresten ilk gece korkusundan kaynaklanmaktadır doktora gidilmesi şart ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|