![]() |
En Merak Edilen Cinsel Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Merak Edilen Cinsel SorularEN MERAK EDİLEN CİNSEL SORULAR ![]() ![]() ![]() 28 yaşında bir kadınım ![]() ![]() ![]() 29 Temmuz 2009 Çarşamba 02:56 * Doğum kontrol amacıyla spiral taktırmayı düşünüyorum ![]() Rahim içi araçlar, değişik şekillerde ve boyutlarda saf plastik veya bakırlı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala bakiresiniz ![]() ![]() ![]() * İleriye gitmemek kaydıyla cinsel ilişkiye girdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlık zarı, halka şeklinde, ortası delik bir organdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vajinadaki kiste dikkat * 28 yaşında bir kadınım ![]() ![]() ![]() Bu bölgede var olan ve salgısıyla vajinanın kayganlığını sağlayan bartholin bezinin iltihaplanması ya da kistleşmesi bu yakınmaya yol açabilir ![]() ![]() Bir sperm bile yeterli * 2,5 yıllık evli erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spermiogram sonucunuzu görmeden birşey söylemek çok güç ![]() ![]() ![]() Varikosel korkutmasın * Boşalırken testislerimde ağrı oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Sperimiogram sonuçlarınızı yazmamışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gücünüz azalabilir * 37 yaşında bir erkeğim ![]() ![]() ![]() Uzun süreli prostatit, yapacak diye bir şart yoktur, ama cinsel güçte zayıflama yapabilir ![]() ![]() (takvim) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Merak Edilen Cinsel SorularEN MERAK EDİLEN CİNSEL SORULAR ![]() ![]() ![]() Evlendiğim gün ilk kez ilişkiye girdim, ama kanamam olmadı ![]() ![]() 1 buçuk yıllık evliyim ![]() ![]() ![]() Spermiogram (sperm testi) meninin incelemesidir ![]() • 2-7 günlük cinsel perhiz • Örneğin mastürbasyon ile temiz bir kaba alınması • Örnek alınırken kayganlaştırma amacıyla tükrük, sabun veya şampuan gibi maddelerin kullanılmaması ![]() Meni incelemesinde, meninin miktar, renk, koku, akışkanlık, sıvılaşma süresi değerlendirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krem kullanabilirsiniz * Ben 23 yaşındayım, kız arkadaşım 22 yaşında ![]() ![]() Vajina penis boyutuna göre uyum sağlayan bir organdır ![]() ![]() ![]() Düzensiz adette tahlil şart * Geçen ay 2 kez adet gördüm ![]() ![]() Birçok kadında yılda bir kez olan adet düzensizliği birçok hekim normal kabul ediyor ve bunun sebebini strese bağlıyorlar ![]() ![]() Acilen doktora görünün * 60 yaşındayım, bir süredir ön tarafımda kaşıntım var ![]() ![]() İlerleyen yaşlarda dış genital organların tümörlerinde ilk belirtilerden biri kaşıntı olabilir ![]() ![]() ![]() Eğriliğe karşı ameliyat * Merhaba, ben 34 yaşındayım ![]() ![]() Penis eğrilikleri penisin iç dokularında kısmi doku yapışıklıkları nedeniyle, yapışıklığın bulunduğu yöne doğru eğriliği şeklinde görülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hekime danışın * Merhaba, bir buçuk yıllık süren evliliğim var, fakat çocuğumuz olmuyor ![]() Kişini boşalması cinsel yaşam ile ilgili bir konudur ![]() ![]() ![]() Rengine dikkat * Merhaba, ilişki sırasında eşimden beyazımsı akıntı geliyor ![]() Vajinadan bir miktar akıntı olması normal kabul edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmayın * Evlendiğim gün ilk kez ilişkiye girdim, ama kanamam olmadı ![]() ![]() Kızlık zarı vajinanın 1-3 cm içerisindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (TAKVİM) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Merak Edilen Cinsel Sorularerkek arkadasımla sevişirken birden canım acıdı ama penisi vajina bölgeme girmedi sonrasında cok az bikac saat süren kanamam oldu kızlık zarıma bişey olmusmudur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Merak Edilen Cinsel Sorularaynı durum bendede oldu ![]() |
![]() |
![]() |