Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrısız, cinsel, ilişki, ilk, olur, sancısız

İlk Cinsel İlişki Ağrısız Sancısız Olur Mu?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Cinsel İlişki Ağrısız Sancısız Olur Mu?

Kızlık zarının yırtılması her zaman ağrılı olmaz

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama hiç acı hissetmedim Kan da gelmedi Bu durum beni hem şaşırttı hem de endişelendirdi Acaba bakire değil miydim? DP/İstanbul

Kızlık zarı ve bekaret konuları; cinsel konulardaki bilgi eksikliği nedeniyle, genç kızlarımızın en çok merak ettiği ve kaygı yaşadığı sorunların başında gelir

ACI BEKLENTİSİ VAR
Kızlık zarının zedelenmesi olayı; bacağa giyilen ince çorabın bir yere takılarak kaçması gibidir Bu kaçık, kızlık zarının zedelendiği ve kadının cinsel birliktelik yaşadığı anlamına gelir Toplumumuzda, kızlık zarının ağrılı ve acılı bir şekilde yırtılması, patlaması şeklinde bir beklenti vardır Bu yüzden de pek çok genç kız, birazcık kanama gördükleri zaman "Kızlık zarım yırtıldı" diye endişeye kapılmaktadırlar Ayrıca; kadın cinsel birliktelik sırasında kendini kasmazsa ve çift, ön sevişmeyi uzatarak birleşme için acele etmeyerek hazza odaklanırsa; kızlık zarı kanamaz ya da cinsel ilişkide acı olmaz Bu yüzden kendinizi boş yere huzursuz etmeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com