Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, ilişki, kanama, oluyor, sırasında

İlişki Sırasında Ağrı Ve Kanama Oluyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlişki Sırasında Ağrı Ve Kanama Oluyor

İlişki Sırasında Ağrı ve Kanama Oluyor

SORU:
22 yaşında bir kadınım 2 yıldır düzenli bir cinsel hayatım var Sorunum 6 ay önce adet düzensizliğime başladı Sonra ilişki sırasında başlayıp, 3-4 dakika devam eden, karnımın alt kısmında ve kasıklarımda şiddetli ağrılar oldu Ayrıca hafif kanama yaşadım Bu durum 5 ayda birkaç kez tekrarlandı Bir kere ağrının yanı sıra istifra ettim En son ilişkimde de hafif ağrı ve kanama oldu

CEVAP:
Bahsettiğiniz şikayetin tek nedeni olsa hastalığınız şudur ve şu tedavi yapılmalıdır diyeceğim Ama durum öyle değil Adet düzensizliği hormonal bozukluk veya dengesizliklerden olabileceği gibi rahim içindeki polip, myom veya daha önemli bazı hastalıklardan da kaynaklanabilir Bunun yanında yumurtalıklardaki kistlerden (Bunların içinde hormon salgılayan tipler de olabilir) diğer hormon salgılayan tiroid veya böbrek üstü bezinin bozuklukları adet düzensizliklerine neden olabilir Ayrıca ilişki sonrası kanamalar rahim ve rahim ağzının hastalıklarından da kaynaklanabilir Sonuçta kısaca anlattığım bu bilgilerden sonra size uzaktan yardımın pek de mümkün olamayacağını umarım anlamışsınızdır Bir kadın doğum hekimine ulaşıp muayene olmanız gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com