Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akla, cinsel, ilginç, sorular, ziyan

Akla Ziyan İlginç Cinsel Sorular..

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akla Ziyan İlginç Cinsel Sorular..

AKLA ZİYAN CİNSEL SORULAR!

22 yaşında nişanlı bir bayanım 7 yaşımda iken birkaç defa ilişkiye zorlandım Düğünüme az kaldı ama korkuyorum Kızlık zarıma zarar gelmiş midir?
05 Ekim 2009 Pazartesi

Merhaba, erkek arkadaşımda sertleşme sorunu var Daha önce çok mastürbasyon yapmış 27 yaşında Çok üzülüyor Nereye başvurmalıyız?

Mastürbasyon, cinsellik içgüdüsünden kaynaklanan bir davranıştır Karşı cinsle ilişkinin mümkün olmadığı durumlarda kadın ve erkek tarafından yapılan bir eylemdir Erkeklerde mastürbasyonda oluşan her boşalmayla birlikte bir sonraki menideki sperm sayısı azalır Ancak bu kalıcı bir etki değildir, zira erkeklerde sperm hücreleri 70 yaşlarına kadar sürekli olarak üretilmeye devam eder Mastürbasyon yapmanın sertleşme problemi ile direkt ilişkisi yoktur Ancak mastürbasyon ile cinsel ilişkinin duygu yoğunluğu anlamında çok farkı vardır Bu nedenle bazen mastürbasyon yapanlarda sertleşme problemi ve/veya erken boşalma şikayetleri olabilir Erkek arkadaşınız karşılıklı konuşmayla, cinsel ilişkiye kendisini doğru şekilde hazırlamasıyla ve sizin yardımınız ile bu şikayetlerinden kolaylıkla kurtulabilir

Önce hamilelik testi yaptırın

* Merhaba, 2 aydır adet görmüyorum İlişkiye girdiğim zaman beyaz akıntı var Bu akıntı hamileliği etkiler mi?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler Her kadınlarda hastalık olmayan normal bir akıntı olabilir Bu akıntı kokusuz, ve beyaz renktedir Akıntı miktarı kişiden kişiye değişir Ancak ter türlü akıntıda hekime başvurmak gereklidir Hekim size akıntınızın normal olup olmadığı hakkında bilgi verecektir Adet gecikmesinin en önemli nedeni gebeliktir Ancak yumurtalık kistlerinin de bir belirtisinin adet gecikmesi olduğu unutulmamalıdır Adet gecikmesi durumunda eğer şüpheleniliyorsa mutlaka gebelik testi yapılmalı ya da en iyisi jinekoloğa başvurulmalıdır

Genel cerraha başvurun

* Merhaba, 3 ay sonra evleneceğim, 25 yaşındayım Bir süre gebe kalmak istemiyorum Spiral taktırabilir miyim?

Bir süre gebelik düşünmüyorsanız en sağlıklı ve koruma oranı yüksek yöntem olan spirali (Rahim İçi Araç - RİA) taktırmanızda bir sakınca yok Bu işlem sırasında bir jinekoloji muayenesinden geçmenizi öneririm Gebe kalmayı düşündüğünüzde RİA'yı çıkarttırıp, başka bir engel yoksa kolaylıkla gebe kalabilirsiniz

Anal birleşme sakıncalı

* Merhaba, eşimle makattan ilişkiye girdik Eşimin kanaması oldu, ne yapmalıyız?

Makat bölgesindeki anatomik yapı çok narindir Dikkatsiz anal ilişki kurulması halinde bu bölgedeki dokularda yırtılmalar, kanamalar ortaya çıkar Bu durumda acilen hekime başvurmanız gerekir Sağlık açısından, anal cinsel birleşmenin bazı sakıncaları olabilir Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, anal birleşmelerde iki kat daha sık görülür Çok sık anal birleşme, anüsün finkterinin ve anüs kaslarının kasılıp gevşeme yeteneğinin bozulmasına yol açabilir

* Merhaba, birleşme olduğunda eşimin içime boşaldığını anlayabilir miyiz? Bunu hissedebilir miyiz?

Erkekte boşalma anında, penis kökündeki kasların kasılması ile penisten meni fışkırır Ortalama meni miktarı 1-6 ml arasında değişir Dolayısıyla siz eşinizin içinize boşaldığını hissedebilirsiniz

Acaba bakire miyim?
Merhaba, ben 22 yaşında nişanlı bir bayanım 7 yaşımda iken birkaç defa ilişkiye zorlandım Düğünüme az kaldı ama korkuyorum Kızlık zarıma zarar gelmiş midir?

Kızlık zarı genelde ilk ilişki ya da yabancı bir cisim girişi ile yırtılır Kızlık zarı yırtıldığında az miktarda kan gelir Bu yırtıklar birkaç gün içinde iyileşir ve bir daha kanama olmaz Kızlık zarı aşırı esnek olanlarda veya zar üzerinde yapısal olarak az sayıda damar bulunması durumunda ilk cinsel ilişkide kanama gerçekleşmeyebilir Ancak sizin verdiğiniz bilgilerle bir şey söylemek çok zor Mutlaka bir doktora muayene olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com