![]() |
İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Neden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedenya 18 yaşındayım okuyorum , 18 yaşında bir sevgılım var bi ilişkiye girdik ilk defa basıma glior bunlar ve o ilişkiden sonra hasta olamıyorum ama hamilelikten korkuyorum sevgilim sni hamile bırakacak hiç bir şey ypmadm dıyorr ama hasta olamıyorum bunun nedeni neden lütfen yardım edinnnn ve vajinama penisi tam olarak girmiş değildir ve zarımdan hiç bir kan glmemiştirr yaa cvp istiyorum yardım edinnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedenkonu hakkında yardımcı olacak arkadaşlar gelirler cevap verirler ama olan olmuş sizin oralarda bu konularda biraz titizdir aileler sorun olmasın geçmiş olsun diyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum NedenAnladığım kadarıyla tam olarak ilişkiye girmemişsiniz we kızlık zarınız sağlam o konuda bir sıkıntı yok ama çoğu kişi bunu bilmese de kızlık zarı yırtılmadan hamile kalıpta doğumda zarı yırtılan bayanlarda çok fazla bu tamamen erkeğin boşalma noktasıyla alakalı birşey o anı hatırla erkek arkadaşının üzerinde iç çamaşırı warmıydı we nereye boşaldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedenbu sitede durmunu yazman yanlış olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedentam olarak zamnını bilmiyorum ne zmn olcagınaa dairrr ama biraz gecıktıgımı dusunuorum bnm ynmda hiç bir şekilde boşalmaa olmadı yani içime boşalmadınıda söyledi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum NedenEczanelerde satılıyor bir hamilelik testi edinip bunu uygulayın ![]() Sonuca göre hareket edersiniz en mantıklısı budur ![]() Ayrıyeten Nilgüncüm burası sağlık soru cevap bölümü herkes istediği konuyu uygun bir dilde paylaşabilir ve soru sorabilir ![]() Bunun hakkında bilgimiz varsa yardımcı oluruz bilgimiz yoksa zaten konuya cevap veren olmaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedenherkese yorumları için tşk ederm amaa svgılımle birlikte hastANEYE GITTIM VE hamılee olmadıgımı ögrendm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum NedenÇok Şukur Sonuna kadar okudum konuyu bıraz heycanlandın anne olcan dıe:D hadı gecmıs olsn daha dıkkatlı ol yasın genc ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum NedenÖncelikle gecmiş olsun diyorum ![]() ![]() Yaşın küçük erkek arkadaşınında öyle çünki ilerde pişmanlık duyacağınız şeyler yapmamanız için hergün tv de neler izliyoruz lütfen aklımızı Başımıza alalım bir kaç dakikalık heves için hayatımızı karartmayalım bundan sonra düşünerek hareket et önünde bitirmen gereken bir okulun var iyi günler iyi yaşamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum NedenDaha dıkkatlı ol canım bennım ya hamılle kalmak belkı kollay degıl ama zar patlamadanda hamıle kalma rısskı var bıdaha oolmaması sızın yararınıza ama ollur bı kez daha tekrarlanırsa nolur nolmaz dıe ertesı gun haplları var bılldım kadarıyla onlardan kullan canım benım bı arkadasımda ayynı sorunu yasadıı bıllıorrum daha dıkkayllı oll cnm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişki Sonrası Hasta Olamıyorum Nedenbu konuda yardımcı olamayacagımız belli bişey ![]() |
![]() |
![]() |
|