Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğuma, konuldu, otizm, tanısı, tipik, yapmalıyım

Çocuğuma A Tipik Otizm Tanısı Konuldu Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğuma A Tipik Otizm Tanısı Konuldu Ne Yapmalıyım

Çocuğuma A tipik otizm tanısı konuldu ne yapmalıyım

İki yaşındaki çocuğum hiç konuşmuyor Doktorlar ona 'A tipik otizm' tanısı koydu Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? HL/Malatya

Haftada üç gün eğitim şart

'Atipik otizm' konuşma ve iletişim becerilerinde gerilik ve normale göre sapmalar gösteren bir sorundur Genelde üç yaşından önce belirtiler gösteren bu sorunun iki yönlü tedavisi mümkündür: İlaç ve özel eğitim İlaç tedavisi çocuk psikiyatrının gerekli ve ihtiyaç duyduğu durumlarda uygulanır Özel eğitim ise olmazsa olmazınızdır Önce genel bir gelişim değerlendirmesi yapılmalı, daha sonra eksik olan becerilerin kazandırılmasına yönelik özel eğitim uzmanından birebir eğitim alınmalıdır Çocuğunuzun durumuna ve genel şartlara bağlı olarak sizin de haftada en az üç gün bire bir eğitim almanızı tavsiye ederim Doktorla konuşun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com