Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alamadım, deneyimde, ettiğim, hayal, ilk, zevki

İlk Deneyimde Hayal Ettiğim Zevki Alamadım Neden

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Deneyimde Hayal Ettiğim Zevki Alamadım Neden

İlk deneyimde hayal ettiğim zevki alamadım neden

Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik Hoşuna gittiğini söyledi Ama ben hayal ettiğim zevki alamadım çünkü vajinası genişti Benim bildiğim bakirelerin vajinaları dar olur FB/Artvin

İlk cinsel ilişkiye heyecan, beklenti, umut, endişe ve korku gibi pek çok duygu da eşlik edebilir Normal şartlarda eğer kadın rahatsa, yeterli ön sevişme yapılır ve klitorisi uyarılırsa ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmaz

Mutlu olmanız gerekir
Çok az kanama olması, muhtemelen kadının kendini kasmasından veya kuruluğundan kaynaklanabilir Aslında rahat bir cinsel birleşme yaşadığınız için mutlu olmanız gerekir Ancak bazen kadının rahat olması ve ilişkinin kolay gerçekleşmesi erkeğin paniğe kapılmasına ve performans baskısı hissetmesine neden olabilir Ayrıca vajinanın yapısı ve sıkılığı her kadında farklıdır İlk ilişkide beklentilerinizin gerçekleşmemiş olması sizi mutsuz etmesin Cinsellik zamanla ve deneyimle güzelleşir Bir şey beklemeden ve zevki takıntı haline getirmeden sadece sevişmeye odaklanmanızda fayda var

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com