Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dişlerde, lekeler, oluşmasının, sebebi

Dişlerde Lekeler Oluşmasının Sebebi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dişlerde Lekeler Oluşmasının Sebebi

Dişlerde lekeler oluşmasının sebebi

Soru: MERHABA DOKTOR HANIM BENİM SON GÜNLERDE ALT DİŞELERİMİN İÇ TARAFINDA VE ÜSTÜNDE KAHVERENGİ LEKELER OLUŞTU ÇOK AZ MİKTARDA DİŞ SAĞLIĞIMA DİKKAT EDİYORUM SİGARADA KULLANMMIYORUM BU LEKELERİN SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ ÇALIŞMALAR CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Cevap: Bu lekerlerin sebebi diş taşı oluşumudurBir diş hekimine danışıp diş taşı temizliği yaptırtmalısınız Diş çekimi sonrasında şişlik olabiliyor Tekrar diş hekimine danışmalısınız Görmeden net bir şey söylemek çok zor Gerekirse antibiyotik almalısınız

Dt Duygu Karaosmanoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com