Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğumun, davranmalıyım, öğretmeniyim

Çocuğumun Öğretmeniyim Nasıl Davranmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğumun Öğretmeniyim Nasıl Davranmalıyım

Çocuğumun öğretmeniyim nasıl davranmalıyım

Ben çocuğumun öğretmeniyim Okulda öğretmen, evde anne olmak çok zor Nasıl davranmalıyım? BM/Van

Bu, hem siz hem de çocuğunuz açısından gerçekten de zor bir durum Çocuğunuzu kendi sınıfınıza almanızın eminim bir nedeni vardır Zira ben öğretmen olan arkadaşlarıma, çocuklarını sınıflarında okutmamalarını öneriyorum Çünkü çocuk, iki model arasında gel-gitler yaşıyor Evde bulaşık yıkayan, ütü yapan anne modeli, sınıfta kuralları koyan, öğreten öğretmen modeli

İster istemez çocuk ikilemde kalıyor Önce çocuğunuzla net ve çizgileri kesin olan bir konuşma yapın Evde öğretmen, okulda anne olamayacağınızı söyleyin İki ortam arasındaki belirginliği vurgulayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com