Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altına, çocuğum, islatıyor, yapmalız

Çocuğum Altına İslatıyor Ne Yapmalız

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğum Altına İslatıyor Ne Yapmalız

Çocuğum altına ıslatıyor ne yapmalız

4 yaşındaki kızım hem gündüz hem de geceleri altını ıslatıyor Ödülü de, cezayı da, her şeyi denedim; yine de bu durumu önleyemedim Ne yapmalıyım? YK/İzmir

Çocuklarda idrar kaçırma, tuvalet alışkanlığını kazandıktan uzun zaman sonra başlarsa, nedeni psikolojik olabilir

ÇİZELGE HAZIRLAYIN
Öte yandan; idrar yolu enfeksiyonu oluşmuş ya da çocuk çiş yapmaya karşı bir korku geliştirmişse de alt ıslatma görülebilir Kardeş kıskançlığı, ev değişikliği, boşanma, aileden uzun süre ayrı kalma gibi nedenler de çiş kaçırmaya neden olabilir Bir çocuk doktorundan gerekli tahlilleri yapmasını isteyin Eğer fizyolojik bir durum yoksa çocuğunuzun vücut saatini takip edin Belli aralıklarla tuvalete götürün ve çişini yaptığı zaman aşırı sevgi gösterisinde bulunmadan "Aferin" deyin Bir çizelge hazırlayın; çiş yaptığı günlere bulut, yapmadığı günlere ise güneş çizin Güneşleri ne kadar çok olursa o oranda maddi değeri yüksek olmayan ödüller alın Bu çizelgeyi en az 15-30 gün istikrarlı şekilde uygulayın Halen sonuç alamazsanız bir uzmandan yardım alın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com