Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, ilişkiden, ilk, isteksizlik, sorunu, yapmalıyım, yaşıyorum

İlk Cinsel İlişkiden Sonra İsteksizlik Sorunu Yaşıyorum Ne Yapmalıyım?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Cinsel İlişkiden Sonra İsteksizlik Sorunu Yaşıyorum Ne Yapmalıyım?

İlk cinsel ilişkiden sonra isteksizlik sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

**** iki tarafı da tatmin edebilmeli

İlk cinsel ilişkimizde vajinamda yırtılma ve aşırı kanama oldu Ayrıca eşim erken boşalıyor, penisi kısa ve kalın Bu durum bende cinsel isteksizlik yaptı Hayriye U/İstanbul

İlk ilişkide eşinizin deneyimsizliği ve aşırı zorlaması, sizin de kendinizi rahat bırakmamanız ve kasmanız sonucu vajinanızda zedelenme meydana gelmiş Bu normal bir durum değildir Çünkü aslında ilk ilişkide kanama, ağrı ve acı olmaması gerekir Böyle kötü bir deneyim yaşamış olmak sizi cinsellikten soğutmuş olabilir Ancak unutmayın ki, insan doğası gereği cinsel bir varlıktır ve cinselliği layıkıyla yaşamak erkeğin de, kadının da hakkıdır Bu konuda eşinizle birlikte cinsel bilgilerinizi arttırıcı kaynak kitaplar okumalı, filmler seyretmeli ve gerekirse bir cinsel terapistten yardım almalısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com