Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulunmuyorum, cinsel, eşime, istekde, karşı, yapmalıyım

Eşime Karşı Cinsel İstekde Bulunmuyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşime Karşı Cinsel İstekde Bulunmuyorum Ne Yapmalıyım

Eşime karşı cinsel istekde bulunmuyorum ne yapmalıyım

Size psikolojik yardım lazım!

* Ben yeni evli bir erkeğim, karımı çok seviyorum ama ona karşı cinsel istek duymuyorum Sadece onun beni emzirmesini istiyorum Sizce normal miyim? CR/Edirne

Bir yorumda bulunabilmek için sizi tanımam ve cinsellikle ilgili öykünüzü dinlemem gerekir Ancak şunu söyleyebilirim ki; bu sorun sizin psikolojinizle ilgili Çocukluk döneminde yaşanan sağlıksız bir aile yaşantısı, cinsel hayatınız üzerinde belirleyici olabilir Baba figürünün olmadığı bir ailede büyüyen erkek çocuklarda anneye aşırı bağlılık gibi bir durum gözlenebilir Eşin fiziksel özellikleri ya da tavırları anneyi çağrıştırdığında, erkek eşine karşı cinsel istek hissedemeyebilir Bu durum, evlilik ilişkisinde bozulmaya yol açabilir Çünkü bir süre sonra eş bundan şikâyetçi olmaya başlar Bu konuda bir cinsel terapiste başvurmanızı ve cinsel terapi almanızı öneririm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com