![]() |
20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?20'lik dişim ağrıyor ne yapmalıyım? 20 yaş dişi ağrılarıyla nasıl mücadele edileceğine diş doktoru karar vermeli ![]() ![]() 24 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() Caddebostan Diş Kliniği'nden Pertev Kökdemir 20 yaş dişlerinin neden ağrı yaptığını ve bu ağrıyla mücadelenin başlıca yollarını anlattı: ÇÜRÜK OLUR! "20 yaş dişi ağız içinde gömük ya da yarı gömük olarak yer alabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?benimde 20 yaş dişlerimin çıkacağı yerler yaklaşık 3-4 senedir ağrıyor ama hala çıkamadı :D 24-25 gibi çıkarmış ama neden o zaman uzun seneler ağrıyor bu 20 likler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?Benim 18 yaşında çıkmışdı, ben ozamandan biliyordum sıradışı biri olduğumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?17 yaşındayım 20lik dişim çıkıyo önceleri hiç ağrımıyodu ama 2 gündür ağrımaya başladı dün dişçiye gittim ve doğru düzgün bakmadı dişin çekilmesi gerktiiğnii söyledi ama dişimde iltihp var iltihp kurutucu vermedi nasıl çekiliceğini bilmiyorum ve dişimin yarısı belirgin bi şekilde çıktı ama diğer yarısının üzerine et şişti ve aşırı ağrı yapıyo ne yapmayalım yeni başka bi dişçiye gitmeye düşünüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?Bence yeni dişciye gidiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?Dişim arıyo neyapmalıyım yasemin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 20'Lik Dişim Ağrıyor Ne Yapmalıyım?Alıntı: Ziyaretci Nickli Üyeden Alıntı Dişim arıyo neyapmalıyım yasemin Alttaki iki konuyu inceleyiniz belki faydası olur ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|