|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakıcı, çocuğuma, istiyorum, tutmak, yapmalıyım |
Çocuğuma Bakıcı Tutmak İstiyorum Ne Yapmalıyım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuğuma Bakıcı Tutmak İstiyorum Ne YapmalıyımÇocuğuma bakıcı tutmak istiyorum ne yapmalıyım Doğru bakıcıyı bulmak zor! * Üç yaşındaki kızım için bakıcı tutmak istiyorum Nelere dikkat etmeliyim? A Y /Kastamonu![]() Bakıcı bulmak, her annenin kabusudur Doğru kişiyi bulamamak ise gerçekten zor bir durumdur Benim size önerim; bakıcı adayınıza şu soruları mutlaka sorun: Daha önce bakıcılık yaptınız mı? Çocuk hastalıklarını biliyor musunuz? (Olası durumda nasıl davranacağı hakkında size fikir verir ) Çocuğum düştü ve yaralandı Ne yaparsınız? (Tehlikeli durumlardaki mesleki yeterliliğini görebilirsiniz ) Acil bir durumda ne yaparsınız? (Bu soruyla kişinin önceliklerini görebilirsiniz ) Bir gününü anlattırın Çocuk için kurallarınız nelerdir? (Eğitim yöntemi hakkında fikir verecektir ) Çocukla geçirdiğiniz bir gününüzü anlatır mısınız? (Düzenli olup olmadığı hakkında fikir verir ) Bu sorulara olumlu cevap almanıza rağmen içinizden bir ses, bakıcının doğru kişi olmadığını söylüyorsa içinizdeki sesi dinlemenizi öneririm
|
|
|
|