Regli Döneminde Ağrı Kesici Kullanmak Sakıncalı Mı? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Regli Döneminde Ağrı Kesici Kullanmak Sakıncalı Mı?merhaba :) öncelikle sitenizi çok beğendiğimi söylemek istiyorum,gerçekten çok güzel ben 17 yaşındayım regli dönemimde ilk 1-2 gün çok ağrılı geçiyor ağrı kesici kullanıyorum özellikle majezik evde o olmadığı zaman parol ya da apranax kullanıyorum her adet döneminde ağrım olduğu zaman bu ilaçları kullanmam ilerde gebe kalmamda bir problem yaratır mı? her hangi bir zarar verir mi? şimdiden teşekkürler![]() ![]()
|
|
Regli Döneminde Ağrı Kesici Kullanmak Sakıncalı Mı? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Regli Döneminde Ağrı Kesici Kullanmak Sakıncalı Mı?güzelim ![]() ilk önce hoş geldin bu soruna bir doktor cevap verebilir![]() ancak ![]() bir kadın olarak , belki biraz aydınlata bilirim![]() ilk reglim 13 yaşında oldum ve ağrılı![]() ilk oğlumu kucağıma aldığım ana kadarda her ay ağrılı ve sancılı zaman zaman dayanaılmaz![]() bende ilaç kullandım ![]() ama sadece apranax kullandım yada aspirin![]() aspirinin kan çözücü özelliği olduğu için o dönem biraz uzun geçiyodu ama ağrımı kesiyodu![]() kısaca canım ben kullandım ve çok şükür üç tanede çocuğum var![]() kısırlığa sebep olacağını düşünmüyorum![]() gende bir jinekolg doktora görünmen en doğrusu sanırım canım
|
|
|
|