![]() |
Kendimi Çok Yorgun Hissediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Çok Yorgun HissediyorumKendimi çok yorgun hissediyorum 72 yaşında bir hanımım ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunluğun gelip geçici bir durum olabileceği gibi, pek çok hastalığın habercisi de olduğu biliniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE YAPACAKSINIZ? * Kendinizi sürekli yorgun, bitkin ve halsiz hissediyorsanız veya ani başlayan yorgunluğunuz 2 haftadan uzun sürdüyse; doktorunuza başvurarak bu duruma neyin yol açtığını araştırın ![]() * Yorgunluk sadece fiziksel değil motivasyonel veya psikoloji kaynaklı da olabiliyor ![]() ![]() * Yaşlandıkça daha kolay yorulmanızın nedenlerinden birisi de uyku sorunlarıdır ![]() ![]() * Reçeteli veya reçetesiz satılan yüzlerce ilaç hem uyku sorunlarına, hem de yorgunluğa neden oluyor ![]() ![]() * Yanlış beslenme alışkanlıkları da yorgunluğa yol açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kendimi Çok Yorgun Hissediyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Çok Yorgun HissediyorumKendimi yorgun hissediyorum işe gitmek istemiyorum Sabahları yataktan kalkıp işe gitmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gece-gündüz süresindeki değişimlerin başlamasıyla mevsimsel depresyon vakaları da artıyor ![]() ![]() KETEN TOHUMU YİYİN Mevsimsel depresyonun en etkili ilacı, özellikle güneşli günlerde öğle saatlerinde dışarı çıkarak en az 30-40 dakikalık yürüyüşler yapmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|